The Tourist : Indonesian Adventure

een project van Jasper Griepink — Amsterdam, Nederland
;
The Tourist : Indonesian Adventure

Wat begon als een studie naar de vormgeving van tempels in Indonesië veranderde in een reflectie van het hedendaags spiritueel tourisme.

Jasper Griepink
Jasper Griepink
Kunstenaar & Schrijver

Interactieve & lichamelijke performances in zelf ontworpen badhuis-complexen waarin veel sjamanistisch vernuft word ingezet.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  4 donaties

  <3 ja !

 • € 25 of meer
  21 donaties

  THE TOURIST is van jou! Ophalen tijdens een van de presentaties, of anders stuur ik hem op. PLUS eervolle naamsvermelding!

 • € 50 of meer
  13 donaties

  THE TOURIST is van jou (x2). Twee stuks verstuurd, met daarbij een persoonlijke tekening. Eervolle naamsvermelding. Ophalen bij een presentatie ook mogelijk, leuk zelfs!

 • € 100 of meer
  5 donaties

  THE TOURIST (x2) en een Energie-Behandeling op afstand met een consult voor en na. Lekker vanuit thuis dus ontwikkelen en dingen meemaken + Naamsvermelding!

 • € 250 of meer
  0 donaties

  THE TOURIST (x2) + ik kom een Energie-Behandeling geven waarna ik voorlees uit de publicatie. + Naamsvermelding. Organisaties: Ik kom voorlezen en vertellen over de publicatie.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  THE TOURIST (x2) + ik kom bij je thuis voorlezen en doe een ritueel met je. Organisaties: ik kom een publieke presentatie geven met een uniek groeps-ritueel!

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Organisaties: 4x THE TOURIST met unieke tekening. En we gaan samen een tof evenement opzetten waarin reisverhalen en het delen uitheemse kennis en kunde centraal zal staan.

 • € 3.000 of meer
  0 donaties

  Kijk op www.jaspergriepink.nl en zoek iets uit dat je zou willen dat ik met je kom doen. Voordracht waar je maar wilt. 1 - 4 exemplaren. Naamsvermelding. Of heb jij een beter idee?

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017