Geeft u ons de sleutels vd Pieterskerk?

een project van Opera Festa — Leiden, Nederland
;
Geeft u ons de sleutels vd Pieterskerk?

OperaFesta wil de Cavalleria Rusticana van Mascagni uitvoeren in de monumentale Pieterskerk, een bijzondere integratie van muziek en gebouw.

Opera Festa
Opera Festa
Dirigent Wim Dijkstra

Na uitvoeringen van Iphigénie en Aulide in 2011 en La Sonnambula in 2013 betreedt Opera Festa in 2015 met volle overgave de hoogromantiek.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  19 donaties

  U zetten we in 't SONnetje op onze facebook-eregalerij; bij aankoop van een kaartje krijgt u van ons 1 StoelOpNaam. U hoeft niet te dringen voor een mooie plaats bij de processie!

 • € 25 of meer
  25 donaties

  Heel bijSONder! Als €10; voor u maar liefst 2 StoelenOpNaam bij 2krt en een heerlijke digi zoen van Lola, de mooiste vrouw uit ons dorp én van Turridu, de meest begeerde vrijgezel.

 • € 50 of meer
  11 donaties

  Wij horen de klokken al luiden! Als bij €25, maar nu 4 StoelenOpNaam bij aankoop van 4 kaartjes en bovendien een ringtone voor uw smartphone, gespeeld op het ThomasHill orgel.

 • € 100 of meer
  0 donaties

  We horen de sleutels al rammelen! U krijgt alles wat we hierboven al noemden bij €50 en bovendien een gesigneerd programmaboekje!

 • € 175 of meer
  0 donaties

  Daar drinken we op! Als bij €100 + een fles operawijn. U mag met 2 prs mee-eten met de solisten op een avond in de projectweek (11 t/m 15 juli) en 2 uur v.e. repetitie bijwonen.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  In de verte horen we het paaskoor al! Als bij €100 plus zangles van Mama Lucia óf bijwonen van de generale repetitie op 17 juli met max 4 personen. Aan u de keus.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017