Performance Bar IK

een project van Performance Bar IK — Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam
;
Performance Bar IK

Wat krijg je als je een orgel, een bar, een bad, en een podium bij elkaar optelt? Een Orgel-Bar-Bad-Podium! Op de Parade!

Performance Bar IK
Performance Bar IK
Theater/Kunst/Bar

Daniel van den Broeke en Florian Borstlap zijn twee ongebreidelde fantasten die de meest uiteenlopende kunstzinnige projecten initiëren.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 150 of meer
  3 donaties

  ongelimiteerd toegang tot de bar + welkomsdrankje + paradetoegang + naambordje op de bar + een tekening naar keuze die door een van onze kunstenaars ‘in residence worden gemaakt.

 • € 10 of meer
  38 donaties

  Ongelimiteerd gratis entree voor Performance Bar IK in alle Parade-steden. Met deze donatie ben je al stamgast gedurende de hele zomer. Laat je verrassen door de vele performances!

 • € 35 of meer
  14 donaties

  Ongelimiteerd gratis entree voor Performance Bar IK in alle Parade-steden + een speciaal welkomsdrankje aan onze bar.

 • € 75 of meer
  2 donaties

  Ongelimiteerd toegang tot de bar + een welkomsdrankje + een toegangsbewijs voor de Parade 2015 + jouw naam op de bar.

 • € 300 of meer
  1 donatie

  Al het hier boven genoemde + een vrijkaartje voor de voorstelling 'De Flat' van Daan Draait + een schouder- en nekmassage.

 • € 600 of meer
  0 donaties

  Al het hier boven genoemde maar dan twee toegangskaarten voor de Parade 2015 + een fles Prosecco + een ingelijste foto van jou met de kunstenaars van Performance Bar IK.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Al het hier boven genoemde maar dan zes toegangskaarten voor de Parade 2015 + een privé voorstelling van ±30min voor jou en je vrienden op een van de Parade steden naar keuze.

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  Performance Bar IK + alle betrokken kunstenaars/performers komen naar jouw feest, evenement, woonkamer of achtertuin en maken er een onvergetelijke avond van!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017