Klassieke muziek op NeighbourFood Market

een project van De KlankKast — Amsterdam, Nederland
;
Klassieke muziek op NeighbourFood Market

Orkest De KlankKast gaat een weekend lang live optredens geven op de NeighbourFood Market Weekender van 20 en 21 juni in het Westerpark.

De KlankKast
De KlankKast
kamerorkest

De KlankKast is een orkest bestaande uit conservatoriumstudenten en pas afgestudeerden. We geven optredens in de open lucht en op festivals.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 20 of meer
  3 donaties

  Bij een donatie van €20,- ontvangt u een persoonlijke ansichtkaart van De KlankKast om u hartelijk te danken voor uw bijdrage.

 • € 50 of meer
  5 donaties

  Bij een donatie van €50,- ontvangt u 2 taartpunten van een versgebakken taart om samen van te genieten tijdens een van onze optredens naar uw keuze.

 • € 100 of meer
  8 donaties

  Bij een donatie van €100,- ontvangt u een luxe lunchpakket tijdens een van onze optredens naar uw keuze.

 • € 200 of meer
  2 donaties

  Bij een donatie van €200,- ontvangt u een 2 luxe lunchpakketjes en 2 taartpunten van een versgebakken taart om samen van te genieten tijdens een van onze optredens naar uw keuze.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Bij een donatie van €500,- krijgt u een uur lang priveles van een van de orkestleden van De KlankKast (reiskosten in overleg).

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Maestro van De KlankKast! Bij een donatie van €1000,- mag u De KlankKast dirigeren tijdens een van onze optredens naar uw keuze.

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  Bij een donatie van €2000,- heeft u de beschikking over een kamermuziekensemble uit De KlankKast tijdens een feest, partij of priveconcert.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017