Schalkwijk in de Spotlight

een project van Stadsschouwburg — Haarlem, Nederland
;
Schalkwijk in de Spotlight

Geef kinderen uit het Haarlemse Schalkwijk de kans hun talenten te laten zien en te schitteren in de kerstvoorstelling Loes en Marlie.

Stadsschouwburg
Stadsschouwburg
Haarlem

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem - Kloppend hart van de stad

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  14 donaties

  Hartelijk dank! U ontvangt een lot waarmee u kans maakt op een Gouden Ticket en de Loes en Marlie kerst-cd + programmaboekje.

 • € 10 of meer
  27 donaties

  Ontzettend bedankt voor uw gift! Geweldig dat u het theatertalent in Schalkwijk deze kans geeft.

 • € 25 of meer
  49 donaties

  Hartelijk dank! U ontvangt een lot waarmee u kans maakt op een Gouden Ticket (passe-partout voor 2 personen voor alle voorstellingen van de Stadsschouwburg in seizoen 15/16)

 • € 100 of meer
  8 donaties

  Ontzettend bedankt! U ontvangt 2 vrijkaarten voor Loes en Marlie (alle data mogelijk mits niet uitverkocht, en behalve première).

 • € 250 of meer
  4 donaties

  Wij nodigen u uit voor een rondleiding achter de schermen van de schouwburg in september (2p). U mag zelfs 3 vrienden meenemen naar Loes en Marlie, u krijgt namelijk 4 vrijkaarten.

 • € 500 of meer
  2 donaties

  Wij nodigen u uit om een repetitie (in november) bij te wonen en de talenten in actie te zien (2p). Ook krijgt u 2 vrijkaarten voor de première met meet & greet na de voorstelling.

 • € 1.000 of meer
  2 donaties

  Wij nodigen u uit voor een repetitie (in november) met lunch, met Brigitte Kaandorp en de talenten (2p.). Voor de première mag u zelfs 3 gasten uitnodigen, u krijgt 4 vrijkaarten.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017