Tocar CD-debuut + RFO strings

een project van Tocar — Leusden, Nederland
;
Tocar CD-debuut + RFO strings

Het nieuwe album van Tocar: Latin, jazz, tango, m.m.v. leden van het Radio Filharmonisch Orkest. Ondersteun dit bijzondere project!

Tocar
Tocar
Band

Tocar is een nieuwe en vernieuwende band

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  18 donaties

  Dan krijgt u de CD en 2 vrijkaartjes voor de Tocar ‘Live’ CD Release op 30 augustus 2015 (omgeving Nijmegen) voor een exclusief concert, een hapje/drankje en veel gezelligheid!

 • € 20 of meer
  28 donaties

  Super! Dan behoort u tot de eerste personen die deze CD ontvangt (uiteraard met een persoonlijk bedankje) en wensen wij u veel luisterplezier!

 • € 80 of meer
  2 donaties

  Wat leren over muziek? Dan krijgt u 2 vrijkaartjes voor de Tocar ‘Live’ CD Release, de CD persoonlijk overhandigd en 1 uur les voor u of uw band bij een van de leden van Tocar.

 • € 100 of meer
  5 donaties

  Ontvang de CD, 2 vrijkaartjes voor de Tocar ‘Live’ CD Release en doe mee aan de workshop 'Speel mee met Tocar' op 17 oktober op ArtEZ in Arnhem met een bijzonder afsluitend concert

 • € 250 of meer
  2 donaties

  Wilt u iets bijzonders hebben om te geven? Dan krijgt u 25 CD’s thuisgestuurd, die u kunt uitdelen als relatiegeschenk aan (bedrijfs)relaties.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Personeelsuitstapje? Hiervoor krijgt u 10 vrijkaarten voor de Tocar CD-release, 10 CD’s en een naamsvermelding voor u of uw bedrijf in het CD-boekje en op de website.

 • € 1.000 of meer
  3 donaties

  Wij komen speciaal voor u naar een locatie binnen NL voor een exclusief huisconcert! Natuurlijk krijgt u daar de CD persoonlijk overhandigd en maken we er een feestje van!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017