Oblivious

een project van Annabel Oosteweeghel — Nederland
;
Oblivious

'Oblivious' neemt je mee in de vaak verborgen wereld om ons heen. Een wereld van alle tijden geplaatst in de zestiger jaren.

Annabel Oosteweeghel
Annabel Oosteweeghel
Fotograaf

Fotograaf , studeerde Audio-visuele vormgeving aan St. Joost. "Ik maak het niet mooier dan het is, ik maak het zo mooi als het kan zijn"

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 150 of meer
  6 donaties

  Fantastisch U ontvangt een uitnodiging voor de tentoonstelling en boekpresentatie! En u ontvangt 1 gesigneerde foto (formaat 20X30 cm) uit deze serie en 1 gesigneerd boek.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • € 25 of meer
  9 donaties

  Erg bedankt, dankzij uw hulp kan mijn project van start gaan! U ontvangt een mooie kaart van het project.

 • € 50 of meer
  7 donaties

  Enorm bedankt. U ontvangt een uitnodiging voor de tentoonstelling en de boekpresentatie en graag bied ik u 1 gesigneerde afdruk van uw favoriete foto (formaat 10X15 cm) aan.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • € 100 of meer
  2 donaties

  Geweldig! U ontvangt een uitnodiging voor de tentoonstelling en de boekpresentatie! En u ontvangt 1 gesigneerde afdruk van uw favoriete foto (formaat 20X30) uit deze serie.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • € 250 of meer
  5 donaties

  Wauw, enorm bedankt! U ontvangt een uitnodiging voor de tentoonstelling en boekpresentatie. U ontvangt 2 gesigneerde foto's (formaat 20X30 cm) en 1 gesigneerd boek.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Megabedankt voor uw gulle donatie! U ontvangt 3 gesigneerde afdrukken (formaat 20X30 cm) en 1 gesigneerd boek en ik nodig u van harte uit voor de tentoonstelling.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • € 750 of meer
  1 donatie

  Ontzettend bedankt voor uw gulle donatie. U ontvangt 3 gesigneerde afdrukken (formaat 20X30 cm) en 2 gesigneerde boeken en ik nodig u van harte uit voor de tentoonstelling.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Super bedankt voor u royale donatie! U krijgt van mij een persoonlijke fotoshoot waarbij ik een mooi portret van u maak. U ontvangt ook een boek en een grote print.

  Verwachte levertijd — juli 2015

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017