Madame Mao

een project van Pedro Bakker — Chongqing, China
;
Madame Mao

Met uw steun werk ik acht maanden in communistisch China aan een spannend onderwerp: Madame Mao.

Pedro Bakker
Pedro Bakker
Beeldend Kunstenaar

Succesvolle projecten waren "Burnt Home", "L'éternel retour" en "To draw politically".

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  20 donaties

  Hartstikke bedankt! U ontvangt van mij het boek “Innocent” en ik stuur u een uitnodiging voor de boekpresentatie in Amsterdam.

 • € 10 of meer
  3 donaties

  Bedankt, met 10 euro kan ik in China heel veel! Ik houd u op de hoogte van mijn Chinese avonturen.

 • € 75 of meer
  4 donaties

  Voor uw donatie krijgt u van mij één van de kleine compositieschetsen die ik maak voordat ik aan een hele grote tekening begin. Ze liggen op de vloer van mijn studio in China en zijn vaak net iets groter dan een A4-tje. En u ontvangt mijn boek “Innocent”, ik stuur u een uitnodiging voor de boekpresentatie.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Voor dit mooie ronde bedrag kunt u een keuze maken: of u krijgt één van de compositieschetsjes of een van de grote koppen in houtskool die ik maakte van Lady CC, op zoek naar een model in China. Ik hoop u te ontmoeten tijdens de boekpresentatie in Amsterdam om u mijn boek “Innocent” te overhandigen.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  U moet een echte kunstliefhebber zijn om zoveel geld te doneren! U stuur u een kleine tekening op rijstpapier toe en u krijgt van mij mijn boek “Innocent”. Ik hoop u te spreken op de opening van mijn tentoonstelling in Amsterdam.

 • € 400 of meer
  1 donatie

  Ik ben zeer onder de indruk, een bedankwoord schiet tekort. Daarom krijgt u van mij een gekleurde tekening van kleurpotlood en aquarel op papier, de zogenaamde ‘shanzi’ in ‘pink colour’ of de kleine portretten die ik van Chenchen maakte. Misschien wilt u meerdere exemplaren van mijn boek?

 • € 800 of meer
  1 donatie

  Bij een donatie van museale omvang hoort een museaal werk. U kunt een keuze maken uit middelgrote werken, ik doe dat graag in overleg met u. Ik kom bij u kijken waar het werk komt te hangen en mijn boeken neem ik mee.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017