Sense of place

een project van GWEN — Rotterdam, Nederland
;
Sense of place

"Sense of place" is een installatie kunstwerk waarin toeschouwers een zintuigelijke en intuïtieve reis kunnen ervaren.

GWEN
GWEN
Concept Designer

Student Willem de Kooning Academie

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  7 donaties

  Ontzettend bedankt! U bent van harte welkom gedurende de tentoonstelling. Daarbij ontvangt u een overzichtsbrochure van het afstudeerwerk en een katoenen tas met eigen ontwerp.

 • € 15 of meer
  2 donaties

  Ontzettend bedankt! Ik ben u eeuwig dankbaar. Daarbij bent u van harte welkom om het kunstwerk gedurende de tentoonstelling te komen bewonderen. U ontvangt een uitnodiging.

 • € 25 of meer
  4 donaties

  Ontzettend bedankt! U bent van harte welkom om het kunstwerk gedurende de tentoonstelling te komen bewonderen. Daarbij ontvangt u een katoenen tas met eigen ontwerp.

 • € 35 of meer
  0 donaties

  Ontzettend bedankt! U bent van harte welkom gedurende de tentoonstelling. Daarbij ontvangt u onderzetters en een katoenen tas. Beide met eigen ontwerp.

 • € 75 of meer
  0 donaties

  Ontzettend bedankt! U bent van harte welkom om het kunstwerk te komen bewonderen. Daarbij ontvangt u drie porseleinen vormen naar keuze uit het kunstwerk "sense of place"

 • € 100 of meer
  1 donatie

  Ontzettend bedankt! U bent van harte welkom om het kunstwerk gedurende de tentoonstelling te komen bewonderen. Daarbij ontvangt u een handgemaakt keramisch borden en schalen set.

 • € 150 of meer
  1 donatie

  Ontzettend bedankt! U bent van harte welkom om het kunstwerk gedurende de tentoonstelling te komen bewonderen. Daarbij ontvangt u een compleet handgemaakt keramisch service set.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017