Much Ado About Cuculum

een project van Studententoneel — Leiden, Nederland
;
Much Ado About Cuculum

Steun Studententoneelvereniging Cuculum en laat de spelers schitteren op de toneelvloer!

Studententoneel
Studententoneel
Vereniging

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  5 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum (bij de voorstellingen worden goede plaatsen gereserveerd voor u en uw gezelschap).

 • € 30 of meer
  3 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij een voorstelling.

 • € 50 of meer
  3 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt een 2e kaartje gratis voor een voorstelling naar keuze én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij de voorstelling.

 • € 75 of meer
  0 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt een 2e kaartje gratis voor een voorstelling naar keuze én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij de voorstelling én u ontvangt een programmaboekje gesigneerd door alle spelers.

 • € 100 of meer
  0 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt een 2e kaartje gratis voor een voorstelling naar keuze én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij de voorstelling én u ontvangt na de laatste voorstelling een rekwisiet van het stuk bij u thuis.

 • € 150 of meer
  0 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt een 2e kaartje gratis voor een voorstelling naar keuze én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij de voorstelling én u krijgt een uitnodiging voor de EindBarbecue van Cuculum.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt een 2e kaartje gratis voor een voorstelling naar keuze én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij de voorstelling en een diner voor de voorstellingen bij een van de spelers thuis.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  U wordt Vriend van Cuculum én ontvangt een 2e kaartje gratis voor een voorstelling naar keuze én ontvangt koffie/thee/fris + versnapering voor 2 personen bij de voorstelling én u krijgt een workshop voor maximaal 10 personen.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017