Steun de publicatie van Bloedwetten

een project van Sophia Drenth — Amsterdam, Nederland
;
Steun de publicatie van Bloedwetten

De roman Bloedwetten is ontstaan dankzij een intense droom. Help mij de droom waar te maken zodat ik Bloedwetten kan publiceren.

Sophia Drenth
Sophia Drenth
schrijver

Sophia Drenth heeft een passie voor woorden en met haar handen in de klei wroeten.

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 35 of meer
  34 donaties

  Bloedwetten in reguliere paperback uitgave, uiteraard gesigneerd door de schrijfster en onsterfelijkheid dankzij naamsvermelding in het boek.

 • € 10 of meer
  19 donaties

  Word onsterfelijk dankzij naamsvermelding in Bloedwetten.

 • € 20 of meer
  4 donaties

  Twee prijswinnende verhalen van mijn hand in elektronisch formaat: Zwart Hart en Een Vleugje Eeuwigheid en onsterfelijkheid dankzij naamsvermelding in het boek.

 • € 25 of meer
  9 donaties

  Bloedwetten als e-book en onsterfelijkheid dankzij naamsvermelding in het boek.

 • € 75 of meer
  6 donaties

  Exclusieve, genummerde hardcover van Bloedwetten, gesigneerd en onsterfelijkheid dankzij naamsvermelding in het boek.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Bloedwetten in reguliere paperback uitgave, gesigneerd en naamsvermelding in het boek en een T-shirt in jouw maat met unieke opdruk voor de crowdfunding campagne.

 • € 200 of meer
  4 donaties

  Bloedwetten goodiebag: Bloedwetten in exclusieve, genummerde uitgave, gesigneerd en naamsvermelding in het boek, T-shirt in jouw maat met unieke opdruk voor de crowdfunding campagne, de tas zelf met nog een paar extra verrassingen erin en een handgemaakte Bloedwetten hanger.

 • € 300 of meer
  0 donaties

  Samen met mij een exclusief sieraad ontwerpen, binnen het aanbod van Gnoom Artful Things, Bloedwetten in exclusieve, genummerde hardcover, uiteraard gesigneerd en onsterfelijkheid dankzij naamsvermelding in het boek.

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Bloedwetten VIP experience: Maak samen met de schrijfster een stadswandeling door Amsterdam met ter afsluiting een picknick waarbij diverse personages uit het boek aanwezig zullen zijn en natuurlijk de goodiebag deluxe met daarin het boek in exclusieve, genummerde en gesigneerde hardcover, onsterfelijkheid dankzij naamsvermelding in het boek en alle andere goodies.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017