Graphic Novel Charlene Williams

een project van Esther Hans — Zaandam, Nederland
;
Graphic Novel Charlene Williams

Detroit jaren 50 suspense verhaal in 80 tekeningen gemaakt in oostindische inkt gevat in een prachtig boek door kunstenaar Esther Hans

Esther Hans
Esther Hans
beeldend kunstenaar

Esther Hans tekent,schildert,schrijft en fotografeert . Haar werk is verhalend en doorspekt met humor. Zie haar werk op ARTzaanstad 2015

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 55 of meer
  36 donaties

  Fantastisch! Ik ben je heel erg dankbaar! Je kan het boek The misfortunate love life of Charlene Williams op komen halen op het feestje of je krijgt het thuis gestuurd.

 • € 25 of meer
  20 donaties

  Ben ik je heel erg dankbaar! Je krijgt een door mij zelf gemaakte kaart thuis gestuurd met een persoonlijk dankbericht.

 • € 75 of meer
  8 donaties

  Geweldig! Ik ben je heel erg dankbaar! En je krijgt een door mij zelf gemaakte kaart met persoonlijk dankwoord opgestuurd en kan je het boek komen op halen op het feestje of thuisgestuurd krijgen.

 • € 125 of meer
  7 donaties

  Wow,hoe fantastisch! ik ben je heel erg dankbaar en je ontvangt een ORIGINELE tekening uit het boek van 20 bij 13 cm en uiteraard het boek. Kom het ophalen op het feestje of, thuisgestuurd krijgen. Hoe cool!

 • € 350 of meer
  0 donaties

  Dit is supervet!!, ik ben je heel erg dankbaar! Je krijgt een grote ORIGINELE tekening uit het boek van 40 bij 50 cm en uiteraard het boek thuisgestuurd of je kom het ophalen op het feestje! Of krijg het thuisgestuurd.

 • € 500 of meer
  2 donaties

  Doneer je met je bedrijf dit bedrag dan komt er een foto van je bedrijf met de hoofdpersoon Charlene Williams op de laatste pagina , hoe chique ook als relatiegeschenk!.

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Niet te geloven! Ik ben je zo dankbaar voor je steun! En je krijgt uiteraard het boek thuisgestuurd of kom je het ophalen bij het feestje en ik kom een dag je bedrijf tekenen!

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Supervet!! Ik ben je heel erg dankbaar, uiteraard krijgt ook jouw bedrijf een foto op de laatste pagina en krijg je 10 boeken om als relatiegeschenk weg te geven.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017