Beleef ons NET-WERQ

een project van BO!NKTheater2015 — Utrecht, Nederland
;
Beleef ons NET-WERQ

Kom in ons NET-WERQ en beleef de musical NET-WERQ zoals deze creatief en artistiek is bedoeld.

BO!NKTheater2015
BO!NKTheater2015
Amateur theaterstichting

Stichting BO!NK Theater bestaat uit twee vertakkingen, BO!NK Theateropleidingen en BO!NK Theaterproducties.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  8 donaties

  Impro Jam + pitch NET-WERQ: Zie een geïmproviseerde voorstelling met als afsluiting een voorproefje van NET-WERQ in de maand september, die vanuit BO!NK Theater is georganiseerd.

 • € 10 of meer
  6 donaties

  Repetitie bijwonen van NET-WERQ: Altijd al willen weten hoe het proces voorafgaand aan een musical verloopt? Ervaar in ruwe vorm stukken van de musical NET-WERQ.

 • € 25 of meer
  6 donaties

  Repetitie bijwonen + Collectors item NET-WERQ: Voor het donatiebedrag van 25 euro krijg je, naast de repetitie bijwonen, ook een heus NET-WERQ collectors-item.

 • € 75 of meer
  0 donaties

  Mevrouw Q. Werty –pakket: Wil je even tijd voor jezelf? Dat kan met deze theatrale oppas. Deze nanny aan huis vermaakt de kinderen voor drie uur op theatrale wijze.

 • € 100 of meer
  7 donaties

  VIP “CTRL-ALT-DEL”-Pakket: Een speciaal achter-de-schermenpakket gevuld met twee kaartjes voor een reguliere voorstelling van NET-WERQ en een behind the scenes tour.

 • € 150 of meer
  3 donaties

  VIP “Fastfood”-Pakket: Dit pakket bevat twee kaartjes voor de voorstelling, behind the scenes tour, programmaboekje en dvd-opname NET-WERQ. Eet ook een fastfoodmaaltijd mee.

 • € 250 of meer
  4 donaties

  VIP “Leef je uit”-Pakket: Twee gereserveerde première- of eindkaarten, The Colour Kitchen theatermenu (exc. drank), benoeming website / social media & overige Fastfoodpakketonderdelen.

 • € 300 of meer
  0 donaties

  NET-WERQ Pakket: Dit pakket bestaat uit benoeming van uw bedrijf op de websites www.boinktheater.nl en www.net-werq.nl. en een advertentie in het programmaboekje.

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Project X-Pakket: Georganiseerde en theatrale “bonding” zaterdagavond als teamuitje, vrijgezellenfeest, etc. Voor 10 / 20 personen en afsluiting met een hapje en een drankje.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017