Hoera!! Poppodium Ede - Poppodium Ede Backline is geslaagd!

Dankzij 42 donaties die samen € 2.075 opleverden voor Poppodium Ede.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Poppodium Ede Backline

Het aanschaffen van een backline voor muzikanten en artiesten om optredens aantrekkelijker te maken in Ed...

Poppodium Ede
Poppodium Ede

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Held! Bedankt voor uw steun! U krijgt een persoonlijk bedankje van ons team!

 • € 25 of meer

  Super! Dank je wel voor uw steun! U krijgt van ons team een bedankje en eenvermelding van uw naam / organisatie op onze website!

 • € 50 of meer

  Wauw! Bedankt voor uw steun! U ontvangt van ons een persoonlijk bedankje. U komt als u wilt met uw naam / organisatie op onze website. Ook bent u welkom op bij een evenement naar keuze langs te komen voor een ontmoeting met de crew.

 • € 100 of meer

  Super Duper! Heel erg bedankt voor uw bijdrage aan de backline. U ontvangt eenpersoonlijke video met een bedankje van ons team! Een vermelding van uw naam/organisatie op onze website als donateur. We zouden het tof vinden om u te laten zienwat we allemaal doen tijdens een rondleiding naar keuze!

 • € 250 of meer

  Wow, dank u wel voor uw bijdrage aan ons project! U ontvangt van ons een persoonlijkevideo met een bedankje en meer. Uw naam / organisatie brengen we onder de aandachtvia onze website als donateur. Komt u een keer meekijken bij een evenement naarkeuze? Wij geven u een rondleiding en vertellen wat we allemaal doen.

 • € 500 of meer

  Rock’n’Roll stormtrooper! Ontzettend bedankt voor uw bijdrage! We sturen u graag eenpersoonlijke video met een uitleg en bedankje van ons team. Uw naam / organisatiekomt op onze website te staan als donateur. We nodigen u graag uit voor eenrondleiding en rock’n’roll diner bij een evenement naar keuze! Ook zullen we tijdens onsfestival in augustus uw naam omroepen als dank!

 • € 1.000 of meer

  Hall of Fame! *We zijn er stil van* Dank je wel!! Enorm bedankt voor uw steun! Uontvangt van ons een persoonlijke video met daarin een uitleg en bedankje. Uw naam /organisatie komt op onze website te staan als donateur. We hopen dat u een keer langskomt tijdens een evenement naar keuze om samen met ons te eten, en een rondleidingte krijgen. Ook zullen we tijdens ons festival in augustus uw naam omroepen als dank!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023