Hoera!! Key2Singing - Op Reis met Scarlatti is geslaagd!

Dankzij 60 donaties die samen € 9.050 opleverden voor Key2Singing.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Op Reis met Scarlatti

Geestelijke en wereldlijke muziek tot een geheel in een bijzondere theatervoorstelling met beweging, lich...

Key2Singing
Key2Singing
Stichting

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Uw donatie in dankbaarheid ontvangen!Wij zijn u erg dankbaar voor uw gift en zenden u het programmaboekje van onze uitvoeringen.

 • € 10 of meer

  Uw donatie betekent al heel veel voor ons!We zijn u erg dankbaar voor uw gift.

 • € 100 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!We vermelden uw (bedrijfs-)naam in ons programmaboekje. Tevens ontvangt u een video samenvatting van de uitvoering in de Leidse Schouwburg. Programmaboekje en video worden aan u toegezonden.

 • € 200 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!We vermelden uw (bedrijfs-)naam in ons programmaboekje. Ook vermelden wij uw (bedrijfs-)naam of logo op onze website Key2singing.nl tot 3 maanden na de laatste voorstelling.Tevens ontvangt u een video samenvatting van de uitvoering in de Leidse Schouwburg. Programmaboekje en video worden aan u toegezonden.

 • € 250 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!Wij bieden u en uw partner een feestelijke meet&greet na de voorstelling in de Leidse Schouwburg. Nog even heerlijk nagenieten en napraten met de cast en makers van Op Reis met Scarlatti.

 • € 500 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!Wij bieden u en uw partner 2 Gouden Rang plaatsen voor het mooiste uitzicht bij de voorstelling in de Leidse Schouwburg. Na de voorstelling een feestelijke meet&greet met de cast en makers van Op Reis met Scarlatti, heerlijk even napraten en nagenieten.

 • € 1.000 of meer

  Dank u wel. Uw donatie is heel speciaal!Een privé concert:Wij komen bij u thuis of op een mooie locatie en brengen u een collage uit ons programma en andere aansprekende barokmuziek.

 • € 2.500 of meer

  Dank u wel. Uw donatie is heel erg gewaardeerd.Een gala concert: Wij komen bij u thuis of op een mooie locatie en brengen u een collage uit ons programma en andere aansprekende barokmuziek. Maar wij zorgen tijdens dit optreden ook voor de nodige versnaperingen, drankjes en natuurlijk ontbreekt een feestelijke toast niet!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023