Hoera!! Key2Singing - Op Reis met Scarlatti is geslaagd!

Dankzij 60 donaties die samen € 9.050 opleverden voor Key2Singing.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

;
Op Reis met Scarlatti

Geestelijke en wereldlijke muziek tot een geheel in een bijzondere theatervoorstelling met beweging, lichtspel en levend decor!

Key2Singing
Key2Singing
Stichting

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Uw donatie in dankbaarheid ontvangen!Wij zijn u erg dankbaar voor uw gift en zenden u het programmaboekje van onze uitvoeringen.

 • € 10 of meer

  Uw donatie betekent al heel veel voor ons!We zijn u erg dankbaar voor uw gift.

 • € 100 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!We vermelden uw (bedrijfs-)naam in ons programmaboekje. Tevens ontvangt u een video samenvatting van de uitvoering in de Leidse Schouwburg. Programmaboekje en video worden aan u toegezonden.

 • € 200 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!We vermelden uw (bedrijfs-)naam in ons programmaboekje. Ook vermelden wij uw (bedrijfs-)naam of logo op onze website Key2singing.nl tot 3 maanden na de laatste voorstelling.Tevens ontvangt u een video samenvatting van de uitvoering in de Leidse Schouwburg. Programmaboekje en video worden aan u toegezonden.

 • € 250 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!Wij bieden u en uw partner een feestelijke meet&greet na de voorstelling in de Leidse Schouwburg. Nog even heerlijk nagenieten en napraten met de cast en makers van Op Reis met Scarlatti.

 • € 500 of meer

  Dank u wel. Uw donatie maakt het verschil!Wij bieden u en uw partner 2 Gouden Rang plaatsen voor het mooiste uitzicht bij de voorstelling in de Leidse Schouwburg. Na de voorstelling een feestelijke meet&greet met de cast en makers van Op Reis met Scarlatti, heerlijk even napraten en nagenieten.

 • € 1.000 of meer

  Dank u wel. Uw donatie is heel speciaal!Een privé concert:Wij komen bij u thuis of op een mooie locatie en brengen u een collage uit ons programma en andere aansprekende barokmuziek.

 • € 2.500 of meer

  Dank u wel. Uw donatie is heel erg gewaardeerd.Een gala concert: Wij komen bij u thuis of op een mooie locatie en brengen u een collage uit ons programma en andere aansprekende barokmuziek. Maar wij zorgen tijdens dit optreden ook voor de nodige versnaperingen, drankjes en natuurlijk ontbreekt een feestelijke toast niet!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019