Anders de wereld in

een project van Elsemiek en Marleen — Dordrecht, Nederland
;
Anders de wereld in

Ons kinderboek over zwangerschapsverlies de wereld in krijgen is onze droom; help jij ons mee om hem werkelijkheid te laten worden?

Elsemiek en Marleen
Elsemiek en Marleen

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  11 donaties

  Dankjewel! Je hebt het project gesteund en wij zijn je daar eeuwig dankbaar voor.

 • € 30 of meer
  18 donaties

  Dankjewel! Je hebt het project gesteund en je krijgt het boek. Zo kun je altijd aan iedereen laten zien welk project je hebt gesteund of het boek misschien weggeven aan iemand die het nodig heeft.

 • € 50 of meer
  9 donaties

  Dankjewel! Je hebt het project gesteund en je krijgt naast het boek ook een print naar keuze (A3 formaat) uit het boek. Mooi voor aan je muur.

 • € 100 of meer
  1 donatie

  Dankjewel! Je hebt het project gesteund en je krijgt naast het boek ook een print naar keuze (A3 formaat) uit het boek. Elsemiek maakt speciaal voor jou een klein gedicht (maximaal 4 regels) voor als je iets wil vieren of iemand wil gedenken.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Dankjewel. We zijn er stil van... Je hebt het project gesteund en je krijgt naast het boek ook een print naar keuze (A3 formaat) uit het boek. Elsemiek maakt speciaal voor jou een klein gedicht (maximaal 4 regels). Natuurlijk komen we je dat persoonlijk brengen (binnen Nederland).

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017