Help Thomson's Lamp mee met hun Debut-EP

een project van Thomson's Lamp — Enschede, Nederland
;
Help Thomson's Lamp mee met hun Debut-EP

Rockband Thomson’s Lamp is bezig met het opnemen en uitbrengen van hun debut-EP. Voor o.a. productie en artwork zoeken zij financiële steun.

Thomson's Lamp
Thomson's Lamp
Band

Rockband Thomson’s Lamp is bezig met het opnemen en uitbrengen van hun debut-EP. Voor o.a. productie en artwork zoeken zij financiële steun.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  12 donaties

  Digitale download EP exclusief 1 week voor de release.

 • € 20 of meer
  13 donaties

  Digitale download 1 week voor release + gesigneerde EP thuisgestuurd.

 • € 30 of meer
  8 donaties

  Digitale download 1 week voor release + gesigneerde EP thuisgestuurd + gratis kaartje voor de EP release + je naam op social media met een selfie van een bandlid naar keuze.

 • € 50 of meer
  3 donaties

  Digitale download 1 week voor release + gesigneerde EP thuisgestuurd+ gratis kaartje voor de EP release + je naam op social media met een selfie van een bandlid naar keuze + je naam op de EP-hoes.

 • € 75 of meer
  0 donaties

  Digitale download 1 week voor release + een goodybag met daarin de gesigneerde EP + gratis kaartje voor de EP release + persoonlijk bedankbriefje van de hele band + sticker + je naam op social media met een selfie van een bandlid naar keuze + je naam op de EP-hoes.

 • € 100 of meer
  1 donatie

  Digitale download 1 week voor release + goodybag met bovenstaande inhoud. Onder de donateurs van dit bedrag verloten wij 2 lyricsboekjes met handgeschreven teksten.

 • € 150 of meer
  1 donatie

  Digitale download 1 week voor release + goodybag. Onder de donateurs van dit bedrag verloten wij één huiskamerconcert door zanger/gitarist Thijs Grootveld en toetseniste Marieke Berkvens bij de winnaar thuis.

 • € 250 of meer
  2 donaties

  Digitale download 1 week voor release + goodybag. Onder de donateurs van dit bedrag verloten wij één akoestisch huiskamerconcert met voltallige band bij de winnaar thuis.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Digitale download 1 week voor release + goodybag + akoestisch huiskamerconcert met voltallige band met vooraf een heerlijk driegangenmenu voor de bewoners, verzorgd door de band, op een nader te bepalen locatie.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017