Kellendonk-nummer Extaze

een project van Extaze — Den Haag, Nederland
;
Kellendonk-nummer Extaze

Help mee aan het realiseren van een unieke uitgave over Frans Kellendonk, een eerbetoon aan deze schrijver tijdens het Kellendonk-jaar 2015.

Extaze
Extaze
Literair tijdschrift

'Extaze' is een literair tijdschrift dat in Den Haag zijn redactie voert, en bijdragen opneemt uit heel Nederland en België

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  7 donaties

  U krijgt een kaartje voor de presentatie in Sociëteit de Vereeniging inDen Haag op 2 juli 2015.

 • € 25 of meer
  41 donaties

  U krijgt het bijzondere Kellendonk-nummer thuisgestuurd.

 • € 50 of meer
  11 donaties

  U krijgt het bijzondere Kellendonk-nummer thuisgestuurd en een kaartjevoor de presentatie in Sociëteit de Vereeniging in Den Haag op 2 juli2015.

 • € 150 of meer
  1 donatie

  U krijgt twee kaartjes voor de presentatie in Sociëteit de Vereeniging in Den Haag op 2 juli 2015, onze uitgave: het ‘Extaze-viltjesboek’ en het Kellendonk-nummer.

 • € 250 of meer
  6 donaties

  U krijgt een jaarabonnement Extaze (4 nummers per jaargang). Twee kaartjes voor de presentatie in Sociëteit de Vereeniging in Den Haag op 2 juli 2015, onze uitgave: ‘Het Extaze Viltjesboek’, het Kellendonk-nummer èn het boek ‘Frans Kellendonk, de brieven’, samengesteld en ingeleid door Oek de Jong en Jaap Goedegebuure (uitgeverij Querido).

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017