Videoclip 'Leaving it behind'

een project van WildProducties — Amsterdam, Nederland
;
Videoclip 'Leaving it behind'

Voor de singer/songwriter Oscar Rasco uit Nijmegen gaat Wild Producties een mooie visuele videoclip produceren!

WildProducties
WildProducties
Producent

Wild producties is een jong en creatief productiebedrijf in Amsterdam dat gespecialiseerd is in het maken van korte films, videoclips.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  2 donaties

  Super! Je krijgt als eerste een link van de videoclip als die af is en drie door Oscar gesigneerde stills uit de videoclip!

 • € 25 of meer
  4 donaties

  Bedankt! Je ontvangt van ons twee digitale stills uit de videoclip nog voordat deze af is. Ook krijg je een download link van de single ‘Leaving it Behind’!

 • € 10 of meer
  14 donaties

  Thanks! Je ontvangt van ons een digitale still uit de videoclip nog voordat deze af is. Ook krijg je een download link van de single ‘Leaving it Behind’!

 • € 100 of meer
  1 donatie

  Fantastisch! We nodigen je graag uit voor het eerstvolgende optreden van Oscar en natuurlijk krijg je al het bovengenoemde!

 • € 250 of meer
  3 donaties

  O.M.G. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de set! En ook krijg je natuurlijk al het bovengenoemde.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Ongelofelijk! Samen met Oscar de fijne kneepjes van het vak leren. Op een nog nader te bepalen locatie zal Oscar jou piano les geven! Daarbij zal jouw naam worden vermeld op de aftiteling. Ook ontvang je al het bovengenoemde.

 • € 750 of meer
  0 donaties

  Hou op hoor! Voor jou en 7 vrienden zal Oscar een huiskamerconcert geven van 45 minuten! Daarnaast zal jouw naam of bedrijfslogo in de voortitels worden vermeld als: “In samenwerking met”. Natuurlijk ontvang je ook al het bovengenoemde.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017