Hoera!! Tom Eysink Smeets - De Tom & Yuri Extravaganza is geslaagd!

Dankzij 94 donaties die samen € 3.980 opleverden voor Tom Eysink Smeets.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Tom & Yuri Extravaganza

De Tom & Yuri Extravaganza wordt een absurdistische, zwarte sketchshow bestaand uit 4 sketches. Wij (Tom...

Tom Eysink Smeets
Tom Eysink Smeets

7 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Waanzinnig bedankt! 10 euro is het begin van een miljoen euro’s! We bedanken je met een mail op rijm!

 • € 25 of meer

  Jij bent lief! Om dit te belonen krijg je een Tom & Yuri Selfie en je naam komt in de aftiteling! Ook krijg je een bedank mail op rijm!

 • € 50 of meer

  OH MY GUCCI. Dank! Je naam komt in de aftiteling en je krijgt een hip-hop versie van je eigen nummer. Stuur wat info en je krijgt ±8 zinnen aan eigen nummer ingerapt door Tom!

 • € 100 of meer

  WOWIE. Dit geld gaat bijzondere dingen doen. Voor bijzonder geld krijgt men een bijzondere beloning. Yuri op de gitaar, Tom op zang en een liedje van ±10 zinnen over je hobby of partner! Ook zal je naam in een speciale kleur in de aftiteling staan!

 • € 250 of meer

  Duizendmaal dank en duizend en één mooie dromen! We schrijven een bijzonder mooi liedje voor jou. Een nummer van 20 zinnen over elk onderwerp dat je wilt. Yuri zal de begeleidende gitaar partij inspelen. En je naam staat in de aftiteling in een speciale kleur.

 • € 500 of meer

  Wie ben jij en waarom hebben we geen verkering? Jij krijgt een nummer van 20 zinnen over elk onderwerp dat je wilt, in elk genre dat je wilt. Ook zal je in de aftiteling staan als co-producent.

 • € 1.000 of meer

  Lieve Sinterklaas, voor dit gulle cadeau ga ik je dit jaar enorm veel teruggeven:Een liedje van 2 minuten over een onderwerp naar keuze en in een genre naar keuze. Je naam komt in de aftiteling als co-producent. Één van de personages in de show heeft jouw naam. Ook sta je voor een Orgaanklap (in die band zitten wij) optreden +1 op de lijst. En daar houdt het niet bij op; kom gezellig een dagje met ons mee op de set!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023