Peggy & Nina

een project van Louise Hensen — Utrecht, Nederland
;
Peggy & Nina

Een wervelend theaterconcert over de muziek en levens van de meesterlijke zangeressen Nina Simone en Peggy Lee.

Louise Hensen
Louise Hensen

8 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  1 donatie

  Heel hartelijk bedankt voor het steunen van ons project!

 • € 15 of meer
  10 donaties

  Heel erg bedankt voor je steun! Naast gratis entree voor één van onze try-out voorstellingen ontvang je een digitale download van onze CD!

 • € 25 of meer
  18 donaties

  It’s a good day! Dankjewel voor je gulle donatie! Kom gratis naar één van onze try-out voorstellingen en ontvang van ons een gesigneerde CD!

 • € 50 of meer
  13 donaties

  Geweldig, dankjewel! Voor dit bedrag ontvang je van ons gratis toegang voor twee personen voor één van onze try-out voorstellingen, twee gesigneerde CD’s en een Peggy en Nina poster met een handgeschreven welterusten bericht voor boven je bed.

 • € 75 of meer
  5 donaties

  Wat fantastisch, hartelijk dank! It’s a good day for singin’ a song! En dat bedoelen we letterlijk, want met deze donatie ben je van harte uitgenodigd voor een zangles van Diana of Louise. Daarnaast krijg je voor twee personen gratis entree voor één van onze try-out voorstellingen en ontvang je twee gesigneerde CD’s.

 • € 150 of meer
  3 donaties

  Wat een geweldig bedrag, hier zijn we ontzettend blij mee, dankjewel! Naast gratis entree voor twee personen bij één van onze try-out voorstellingen en twee gesigneerde CD’s, komt Diana of Louise met muzikant bij jou thuis live een verzoeknummer uit de show zingen.

 • € 350 of meer
  0 donaties

  We gaan er nu toch echt een beetje van blozen. Heel erg bedankt! Als dank krijg je van ons hetzelfde als bij de vorige donatie, maar in plaats van een liedje spelen we een huiskamervoorstelling van een half uur bij je thuis.

 • € 750 of meer
  0 donaties

  Dit is werkelijk ongelofelijk! Naast eeuwige dankbaarheid, gratis entree voor twee personen bij één van onze try-out voorstellingen en twee gesigneerde CD’s, verzorgt de voltallige crew een volledige theatershow bij je thuis!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017