Hoera!! Mijntje Strengholt - Behind the Wall is geslaagd!

Dankzij 72 donaties die samen € 3.975 opleverden voor Mijntje Strengholt.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

;
Behind the Wall

Behind the Wall is een beeldend kunstproject waarin twee kunstenaars, Roney (BR) en Mijntje (NL) een dialoog voeren.

Mijntje Strengholt
Mijntje Strengholt

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Dank u wel! U krijgt van ons een bedankmail en een uitnodiging voor de tentoonstelling.

 • € 25 of meer

  Hartstikke bedankt! U krijgt via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 1 lot waarmee u kans maakt om een kunstwerk te winnen dat tijdens de opening verloot wordt.

 • € 50 of meer

  Dat is super! U krijgt via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 2 loten waarmee u kans maakt om een kunstwerk te winnen dat tijdens de opening verloot wordt. Bovendien krijgt u een setje ansichtkaarten met het werk van de kunstenaars.

 • € 100 of meer

  Wat een geluk! U krijgt van ons via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 4 loten waarmee u kans maakt om een kunstwerk te winnen dat tijdens de opening verloot wordt. Bovendien krijgt u een speciale setje ansichtkaarten met het werk van de kunstenaars

 • € 250 of meer

  Wauw! Geweldig! U krijgt van ons via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 8 loten waarmee u kans maakt om tijdens de opening een kunstwerk te winnen.Verder, krijgt u een speciale setje ansichtkaarten met het werk van de kunstenaars.Bovendien bent u uitgenodigd (samen met een vriend/vriendin) voor een exclusieve rondleiding door het atelier en de galerie door de kunstenaars. We sluiten de rondleiding af met een borrel.

 • € 500 of meer

  Ongelofelijk! Dank u wel! Uw naam komt bij onze “sponsors”. Uit een selectie mag u een kunstwerk uitkiezen. Ook bent u uitgenodigd (samen met een vriend/vriendin) voor een exclusief etentje met de kunstenaars in de galerie.

 • € 1.000 of meer

  Zo’n gulle donatie verdient iets heel speciaals! We nodigen u uit om in het atelier te komen poseren, waar wij tekeningen en schetsen van u maken. U mag daarna kiezen welk (gesigneerd) stukken u meeneemt. Deze bijzondere middag sluiten we af met een borrel. En, natuurlijk, komt uw naam bij onze “sponsors”.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019