Behind the Wall

een project van Mijntje Strengholt — Amsterdam, Nederland
;
Behind the Wall

Behind the Wall is een beeldend kunstproject waarin twee kunstenaars, Roney (BR) en Mijntje (NL) een dialoog voeren.

Mijntje Strengholt
Mijntje Strengholt

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  9 donaties

  Dank u wel! U krijgt van ons een bedankmail en een uitnodiging voor de tentoonstelling.

 • € 25 of meer
  17 donaties

  Hartstikke bedankt! U krijgt via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 1 lot waarmee u kans maakt om een kunstwerk te winnen dat tijdens de opening verloot wordt.

 • € 50 of meer
  17 donaties

  Dat is super! U krijgt via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 2 loten waarmee u kans maakt om een kunstwerk te winnen dat tijdens de opening verloot wordt. Bovendien krijgt u een setje ansichtkaarten met het werk van de kunstenaars.

 • € 100 of meer
  7 donaties

  Wat een geluk! U krijgt van ons via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 4 loten waarmee u kans maakt om een kunstwerk te winnen dat tijdens de opening verloot wordt. Bovendien krijgt u een speciale setje ansichtkaarten met het werk van de kunstenaars

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Wauw! Geweldig! U krijgt van ons via email een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ook krijgt u 8 loten waarmee u kans maakt om tijdens de opening een kunstwerk te winnen.Verder, krijgt u een speciale setje ansichtkaarten met het werk van de kunstenaars.Bovendien bent u uitgenodigd (samen met een vriend/vriendin) voor een exclusieve rondleiding door het atelier en de galerie door de kunstenaars. We sluiten de rondleiding af met een borrel.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Ongelofelijk! Dank u wel! Uw naam komt bij onze “sponsors”. Uit een selectie mag u een kunstwerk uitkiezen. Ook bent u uitgenodigd (samen met een vriend/vriendin) voor een exclusief etentje met de kunstenaars in de galerie.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Zo’n gulle donatie verdient iets heel speciaals! We nodigen u uit om in het atelier te komen poseren, waar wij tekeningen en schetsen van u maken. U mag daarna kiezen welk (gesigneerd) stukken u meeneemt. Deze bijzondere middag sluiten we af met een borrel. En, natuurlijk, komt uw naam bij onze “sponsors”.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017