TR8CKS, nieuwe CD Cello8ctet Amsterdam

een project van Cello8ctet — Amsterdam, Nederland
;
TR8CKS, nieuwe CD Cello8ctet Amsterdam

Het 8ctet wil deze CD neerzetten als een ijkpunt in de geschiedenis van 25 jaar Cello Octet.

Cello8ctet
Cello8ctet
Amsterdam

“Het Octet is goud waard, ik heb dit ensemble 10 jaar te laat ontdekt.” Arvo Pärt

1 project gesteund

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • € 25 of meer

  Een persoonlijk dankbericht van de 8 cellisten tijdens de cd-opname in mei.

 • € 50 of meer

  Exclusieve toegang (2 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert + meet&greet.

 • € 100 of meer

  Bijwonen van een openbare repetitie (2 personen) in april voorafgaand aan de cd-opname + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve toegang (2 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet.

 • € 250 of meer

  Bijwonen van een openbare repetitie (4 personen) in april voorafgaand aan de cd-opname + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang (4 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert + meet&greet.

 • € 500 of meer

  1 celloles van 60 minuten door één van de octetleden (ook cadeau te doen), + Bijwonen van een openbare repetitie (4 personen) in april voorafgaand aan de cd-opname, + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang (4 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet.

 • € 1.000 of meer

  Huiskamerconcert door 2 cellisten van C8A, tijd en plaats in overleg, + Bijwonen van een openbare repetitie in april voorafgaand aan de cd-opname, + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet. (ook mogelijk te verdelen onder een groep vrienden, familieleden of collega’s)

 • € 2.000 of meer

  Privéconcert van het Cello8ctet, tijd en plaats in overleg (vergoeding reiskosten afhankelijk van lokatie), + Bijwonen van een openbare repetitie in april voorafgaand aan de cd-opname, + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet. (ook mogelijk te verdelen onder een groep vrienden, familieleden of collega’s)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

© 2017