Hoera!! Cello Octet A'dam - TR8CKS, nieuwe CD Cello8ctet Amsterdam is geslaagd!

Dankzij 93 donaties die samen € 9.250 opleverden voor Cello Octet A'dam.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

TR8CKS, nieuwe CD Cello8ctet Amsterdam

Het 8ctet wil deze CD neerzetten als een ijkpunt in de geschiedenis van 25 jaar Cello Octet.

Cello Octet A'dam
Cello Octet A'dam
Cello Ensemble

Het Cello Octet staat voor nieuwe muziek en unieke samenwerkingen.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 25 of meer

  Een persoonlijk dankbericht van de 8 cellisten tijdens de cd-opname in mei.

 • € 50 of meer

  Exclusieve toegang (2 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert + meet&greet.

 • € 100 of meer

  Bijwonen van een openbare repetitie (2 personen) in april voorafgaand aan de cd-opname + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve toegang (2 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet.

 • € 250 of meer

  Bijwonen van een openbare repetitie (4 personen) in april voorafgaand aan de cd-opname + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang (4 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert + meet&greet.

 • € 500 of meer

  1 celloles van 60 minuten door één van de octetleden (ook cadeau te doen), + Bijwonen van een openbare repetitie (4 personen) in april voorafgaand aan de cd-opname, + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang (4 personen) tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet.

 • € 1.000 of meer

  Huiskamerconcert door 2 cellisten van C8A, tijd en plaats in overleg, + Bijwonen van een openbare repetitie in april voorafgaand aan de cd-opname, + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet. (ook mogelijk te verdelen onder een groep vrienden, familieleden of collega’s)

 • € 2.000 of meer

  Privéconcert van het Cello8ctet, tijd en plaats in overleg (vergoeding reiskosten afhankelijk van lokatie), + Bijwonen van een openbare repetitie in april voorafgaand aan de cd-opname, + Naamsvermelding "Met dank aan" in het cd-boekje, + Exclusieve VIP-toegang tot het VDK donateurs-concert; een concert+meet&greet. (ook mogelijk te verdelen onder een groep vrienden, familieleden of collega’s)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023