Help KORTSLUITING!

een project van Amsterdamse — Amsterdam, Nederland
;
Help KORTSLUITING!

KORTSLUITING is een voorstelling van de amsterdamse jeugdteJAterschool.

Amsterdamse
Amsterdamse
jeugdteJAterschool

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  3 donaties

  Krijgt u een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool én een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van een speler.

 • € 15 of meer
  3 donaties

  Krijgt u een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool én een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van een speler plus een mooie quote uit de voorstelling.

 • € 25 of meer
  8 donaties

  Krijgt u een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool én een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van een speler plus een mooie quote uit de voorstelling. Daar bovenop krijgt u er ook een mooie foto uit de voorstelling bij!

 • € 50 of meer
  4 donaties

  Wat een liefde! U krijgt een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool u krijgt alle bovengenoemde cadeaus en als klap op de vuurpijl het liedje uit de voorstelling, gezongen en geschreven door Lara op CD! (Aan het eind van het promotiefilmpje is een stukje van het lied te horen.)

 • € 100 of meer
  2 donaties

  Wauw, wat een passie! We zijn u ontzettend dankbaar en daarom krijgt u van ons dit pakket: 2 vrijkaarten voor de voorstelling op 8 óf 9 mei. Na de voorstelling krijgt u ook nog een borrelhapje & drankje aangeboden door de spelers en een ontmoeting met Vera van de Meeberg (regie), Fiona Pearl Kelatow (regie-assistent). Natuurlijk krijgt u ook net als alle anderen een naamsvermelding op de website, ansichtkaart met persoonlijke boodschap van een speler, een foto uit de voorstelling én het lied van Lara uit de voorstelling!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017