Hoera!! Amsterdamse - Help KORTSLUITING! is geslaagd!

Dankzij 33 donaties die samen € 1.020 opleverden voor Amsterdamse.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help KORTSLUITING!

KORTSLUITING is een voorstelling van de amsterdamse jeugdteJAterschool.

Amsterdamse
Amsterdamse
jeugdteJAterschool

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Krijgt u een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool én een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van een speler.

 • € 15 of meer

  Krijgt u een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool én een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van een speler plus een mooie quote uit de voorstelling.

 • € 25 of meer

  Krijgt u een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool én een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van een speler plus een mooie quote uit de voorstelling. Daar bovenop krijgt u er ook een mooie foto uit de voorstelling bij!

 • € 50 of meer

  Wat een liefde! U krijgt een naamsvermelding op de website van de amsterdamse jeugdteJAterschool u krijgt alle bovengenoemde cadeaus en als klap op de vuurpijl het liedje uit de voorstelling, gezongen en geschreven door Lara op CD! (Aan het eind van het promotiefilmpje is een stukje van het lied te horen.)

 • € 100 of meer

  Wauw, wat een passie! We zijn u ontzettend dankbaar en daarom krijgt u van ons dit pakket: 2 vrijkaarten voor de voorstelling op 8 óf 9 mei. Na de voorstelling krijgt u ook nog een borrelhapje & drankje aangeboden door de spelers en een ontmoeting met Vera van de Meeberg (regie), Fiona Pearl Kelatow (regie-assistent). Natuurlijk krijgt u ook net als alle anderen een naamsvermelding op de website, ansichtkaart met persoonlijke boodschap van een speler, een foto uit de voorstelling én het lied van Lara uit de voorstelling!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023