Hoera!! The Tangled Trees - Debuut album The Tangled Trees is geslaagd!

Dankzij 35 donaties die samen € 3.961 opleverden voor The Tangled Trees.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Debuut album The Tangled Trees

Wij brengen ons eerste album uit met spirituele hymns met een vleugje folk. Ons verhaal is een bewijs dat...

The Tangled Trees
The Tangled Trees

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Bedankt! Je krijgt een digitale download van de single ‘Carry Me’ via de mail.

 • € 25 of meer

  Wat fijn, dankjewel! Je krijgt een gesigneerd album thuisgestuurd.

 • € 50 of meer

  Enorm bedankt dat je meedoet! Je krijgt een persoonlijk gesigneerd album thuisgestuurd en een toegangskaartje tot de releaseshow van het album.

 • € 100 of meer

  Te gek onze dank is groot! Je krijgt een persoonlijk gesigneerd album thuisgestuurd en een toegangskaartje tot de releaseshow van het album. Daarboven op ontvang je een muziekles bij ons thuis van 30 minuten, waarbij je kunt kiezen uit zang, gitaar, piano of songwriting.

 • € 250 of meer

  Bedankt dat je in ons investeert! Je krijgt een gesigneerd album en 2 toegangskaartjes voor de releaseshow. Je ontvangt 2 muzieklessen van 30 minuten, met keuze uit zang, gitaar, piano of songwriting. Je krijgt een VIP behandeling tijdens de releaseshow met oa. gratis hapjes en drankjes. Ook krijg je een persoonlijk kaartje van The Tangled Trees.

 • € 500 of meer

  Bedankt dat je in ons gelooft! Je krijgt een gesigneerd album en 2 toegangskaartjes voor de releaseshow. Je ontvangt 2 muzieklessen van 30 minuten, met keuze uit zang, gitaar, piano of songwriting. Je krijgt een VIP behandeling tijdens de releaseshow met oa. gratis hapjes en drankjes. Ook krijg je een persoonlijk kaartje van The Tangled Trees. En wij bieden een huiskamerconcert aan bij ons thuis met lekkere hapjes en drankjes.

 • € 1.000 of meer

  Bedankt in je vertrouwen in ons! Je krijgt een gesigneerd album en 2 toegangskaartjes voor de releaseshow. Je ontvangt 2 muzieklessen van 30 minuten, met keuze uit zang, gitaar, piano of songwriting. Je krijgt een VIP behandeling tijdens de releaseshow met oa. gratis hapjes en drankjes. Ook krijg je een persoonlijk kaartje van The Tangled Trees. Je ontvangt een persoonlijk verrassingscadeau. En wij bieden een compleet luxe verzorgde avond aan met een prive huiskamerconcert bij jou thuis voor jou en je vrienden van 30 minuten. Van te voren doen wij boodschappen en koken we een heerlijke maaltijd voor je.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023