Choose Life

een project van Stichting Vivendi — Amsterdam, Nederland
;
Choose Life

"Een intieme portretserie die de dak- en thuislozen van nu een gezicht geeft. En daarmee het stereotype beeld doet vergeten. "

Stichting Vivendi
Stichting Vivendi

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  16 donaties

  Dank u wel!! U ontvangt een set ansichtkaarten van het project ‘Choose Life’ en u bent van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie op 27 mei.

 • € 25 of meer
  22 donaties

  Geweldig, hartelijk dank! U ontvangt een set ansichtkaarten en een poster van het project ‘Choose Life’ en u bent van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie op 27 mei.

 • € 50 of meer
  5 donaties

  Geweldig, hartelijk dank! U ontvangt twee sets ansichtkaarten en twee posters van het project ‘Choose Life’ en u bent van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie op 27 mei.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  De dank is groot! U krijgt de mogelijkheid om uw (bedrijfs)logo aan te leveren die wij plaatsen op de ansichtkaarten en posters, waarvan u 3 sets ansichtkaarten en 5 posters krijgt. Ook plaatsen wij een banner met hierop de logo’s op de expositie waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

 • € 250 of meer
  1 donatie

  De dank is groot! U krijgt de mogelijkheid om uw (bedrijfs) logo aan te leveren die wij plaatsen op de ansichtkaarten en posters, waarvan u 10 sets ansichtkaarten en 30 posters krijgt. Ook plaatsen wij een banner met hierop de logo’s op de expositie waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

 • € 500 of meer
  0 donaties

  De dank is groot! U krijgt de mogelijkheid om uw (bedrijfs) logo aan te leveren die wij plaatsen op de ansichtkaarten en posters, waarvan u 10 sets ansichtkaarten en 30 posters krijgt. Ook plaatsen wij een banner met hierop de logo’s op de expositie waarvoor u van harte bent uitgenodigd! Ook krijgt u een portret naar keuze van 30 x 30 cm. (ter waarde van €125,-)

 • € 750 of meer
  0 donaties

  De dank is groot! U krijgt de mogelijkheid om uw (bedrijfs) logo aan te leveren die wij plaatsen op de ansichtkaarten en posters, waarvan u 10 sets ansichtkaarten en 30 posters krijgt. Ook plaatsen wij een banner met hierop de logo’s op de expositie waarvoor u van harte bent uitgenodigd! Ook krijgt u een portret naar keuze van 50 x 50 cm. (ter waarde van €200,-)

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017