Hoera!! Steendrukmuseum - AARDAPPELETERS NA 130 JAAR HERDRUKT is geslaagd!

Dankzij 37 donaties die samen € 6.765 opleverden voor Steendrukmuseum.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

AARDAPPELETERS NA 130 JAAR HERDRUKT

Steendrukmuseum maakt documentaire van herdruk litho De Aardappeleters!

Steendrukmuseum
Steendrukmuseum
Lithograaf / steendrukker

Mondiaal het enige museum over de uitvinding, techniek, uitingen en maatschappelijk belang van de steendruk en lithografie.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Uitnodiging voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei.

 • € 25 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire.

 • € 50 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum'.

 • € 75 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum' + 1x expositie catalogus 'Vincent van Gogh als Graficus'

 • € 100 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 15 personen.

 • € 250 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + 1x expositie catalogus 'Vincent van Gogh als Graficus' + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 15 personen en tijdens rondleiding 25% korting op het assortiment van de museumwinkel.

 • € 500 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + Naamsvermelding op de aftiteling van de documentaire + 1x exemplaar van de unieke museale herdruk van de litho 'De Aardappeleters' + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum' + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 25 personen en tijdens rondleiding 25% korting op het assortiment van de museumwinkel.

 • € 1.000 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + Naamsvermelding op de aftiteling van de documentaire + 1x exemplaar van de unieke museale herdruk van de litho 'De Aardappeleters' + 2x een door het museum gesteendrukte kunstlitho + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum' + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 25 personen en tijdens rondleiding 50% korting op het assortiment van de museumwinkel.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023