AARDAPPELETERS NA 130 JAAR HERDRUKT

een project van Steendrukmuseum — Valkenswaard, Nederland
;
AARDAPPELETERS NA 130 JAAR HERDRUKT

Steendrukmuseum maakt documentaire van herdruk litho De Aardappeleters!

Steendrukmuseum
Steendrukmuseum
Lithograaf / steendrukker

Mondiaal het enige museum over de uitvinding, techniek, uitingen en maatschappelijk belang van de steendruk en lithografie.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  5 donaties

  Uitnodiging voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei.

 • € 25 of meer
  6 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire.

 • € 50 of meer
  4 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum'.

 • € 75 of meer
  0 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum' + 1x expositie catalogus 'Vincent van Gogh als Graficus'

 • € 100 of meer
  4 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 15 personen.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + 1x expositie catalogus 'Vincent van Gogh als Graficus' + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 15 personen en tijdens rondleiding 25% korting op het assortiment van de museumwinkel.

 • € 500 of meer
  2 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + Naamsvermelding op de aftiteling van de documentaire + 1x exemplaar van de unieke museale herdruk van de litho 'De Aardappeleters' + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum' + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 25 personen en tijdens rondleiding 25% korting op het assortiment van de museumwinkel.

 • € 1.000 of meer
  2 donaties

  Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de expositie en première van de film op 8 mei + 1x DVD van deze documentaire + 1x expositieaffiche + Naamsvermelding op de aftiteling van de documentaire + 1x exemplaar van de unieke museale herdruk van de litho 'De Aardappeleters' + 2x een door het museum gesteendrukte kunstlitho + 1x boek 'Het Nederlands Steendrukmuseum' + 1x gratis rondleiding inclusief steendrukdemonstratie voor maximaal 25 personen en tijdens rondleiding 50% korting op het assortiment van de museumwinkel.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017