Hoera!! Rauw Hees Teder - Rauw Hees Teder is geslaagd!

Dankzij 42 donaties die samen € 1.230 opleverden voor Rauw Hees Teder.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Rauw Hees Teder

Rauw Hees Teder is een singer-songwritermiddag in vestzaktheater de Grott in Breda.

Rauw Hees Teder
Rauw Hees Teder

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Jij vindt Rauw Hees Teder een tof initiatief en je wil dat we ermee doorgaan?Super dat je ons steunt. Een keertje sfeer proeven? Mail ons: [email protected]

 • € 20 of meer

  Jij kan een seizoen lang gratis bij Rauw Hees Teder naar binnen. Niet alleen in theater de Grott, maar je bent ook van harte welkom op de zomereditie op Belcrum Beach. We houden je op de hoogte met de nieuwsbrief.

 • € 30 of meer

  Jij kan een seizoen lang gratis bij Rauw Hees Teder naar binnen. Niet alleen in theater de Grott, maar je bent ook van harte welkom op de zomereditie op Belcrum Beach. We houden je op de hoogte met de nieuwsbrief. Bij binnenkomst krijg je twee consumptiemunten. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie of thee.

 • € 40 of meer

  Jij kan een seizoen lang gratis bij Rauw Hees Teder naar binnen. Niet alleen in theater de Grott, maar je bent ook van harte welkom op de zomereditie op Belcrum Beach. We houden je op de hoogte met de nieuwsbrief. Bij binnenkomst krijg je een munt voor een kop koffie of thee. Zorgen wij voor iets lekkers erbij. In de eerste pauze knabbel jij op wat nootjes en prik je een olijfje.

 • € 80 of meer

  Jij kan een seizoen lang gratis bij Rauw Hees Teder naar binnen. Niet alleen in theater de Grott, maar je bent ook van harte welkom op de zomereditie op Belcrum Beach. We houden je op de hoogte met de nieuwsbrief. Bij binnenkomst krijg je een munt voor een kop koffie of thee. Zorgen wij voor iets lekkers erbij. In de eerste pauze knabbel jij op wat nootjes en prik je een olijfje. Een cd naar keuze van een van de optredende artiesten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023