Hoera!! Spaargeld leden The S(w)inging Company - Wonderful Moments is geslaagd!

Dankzij 22 donaties die samen € 1.030 opleverden voor Spaargeld leden The S(w)inging Company.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wonderful Moments

The S(w)inging Company brengt 3 mini-musicals Jekyll & Hyde, Wicked, Jesus Christ Superstar. Songs, geac...

Spaargeld leden The S(w)inging Company
Spaargeld leden The S(w)inging Company
Koor

Help The S(w)inging Company om van Timeless een schitterende productie te maken. Twee musicals in een avondvullend programma.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Dank u wel. Fijn dat u ons wilt helpen.

 • € 20 of meer

  Heel veel dank. Uw naam wordt vermeld in het programmaboekje.

 • € 30 of meer

  Ontzettend bedankt voor uw bijdrage. U krijgt de DVD van de voorstelling Wonderful Moments. Uw naam en/of logo wordt vermeld in het programmaboekje.

 • € 50 of meer

  Super bedankt. U krijgt de DVD van de voorstelling Wonderful Moments. Uw naam en/of logo wordt vermeld in het programmaboekje en wordt geprojecteerd vooraf en tijdens de pauze van de voorstellingen.

 • € 70 of meer

  We zijn u heel dankbaar, we zijn op de goede weg. U krijgt een toegangskaart en een consumptie in de pauze. Ook de DVD van de voorstelling Wonderful Moments kunt u tegemoet zien. Uw naam en/of logo wordt vermeld in het programmaboekje en wordt geprojecteerd vooraf en tijdens de pauze van de voorstellingen.

 • € 90 of meer

  U helpt ons fantastisch, we zijn nu al een heel eind op weg naar ons doel. U krijgt twee toegangskaarten met in de pauze een consumptie. Ook de DVD van de voorstelling Wonderful Moments kunt u tegemoet zien. Een advertentie en uw naam in het programmaboekje en deze worden ook geprojecteerd, vooraf en tijdens de pauze van de voorstellingen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023