Wonderful Moments

een project van The S(w)inging — Zoetermeer, Nederland
;
Wonderful Moments

The S(w)inging Company brengt 3 mini-musicals Jekyll & Hyde, Wicked, Jesus Christ Superstar. Songs, geacteerde stukjes en fraaie kleding

The S(w)inging
The S(w)inging
Company

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  2 donaties

  Dank u wel. Fijn dat u ons wilt helpen.

 • € 20 of meer
  4 donaties

  Heel veel dank. Uw naam wordt vermeld in het programmaboekje.

 • € 30 of meer
  4 donaties

  Ontzettend bedankt voor uw bijdrage. U krijgt de DVD van de voorstelling Wonderful Moments. Uw naam en/of logo wordt vermeld in het programmaboekje.

 • € 50 of meer
  1 donatie

  Super bedankt. U krijgt de DVD van de voorstelling Wonderful Moments. Uw naam en/of logo wordt vermeld in het programmaboekje en wordt geprojecteerd vooraf en tijdens de pauze van de voorstellingen.

 • € 70 of meer
  1 donatie

  We zijn u heel dankbaar, we zijn op de goede weg. U krijgt een toegangskaart en een consumptie in de pauze. Ook de DVD van de voorstelling Wonderful Moments kunt u tegemoet zien. Uw naam en/of logo wordt vermeld in het programmaboekje en wordt geprojecteerd vooraf en tijdens de pauze van de voorstellingen.

 • € 90 of meer
  4 donaties

  U helpt ons fantastisch, we zijn nu al een heel eind op weg naar ons doel. U krijgt twee toegangskaarten met in de pauze een consumptie. Ook de DVD van de voorstelling Wonderful Moments kunt u tegemoet zien. Een advertentie en uw naam in het programmaboekje en deze worden ook geprojecteerd, vooraf en tijdens de pauze van de voorstellingen.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017