Heel de samenleving

een project van Marieke van Voorn — Amersfoort, Nederland
Heel de samenleving

In dit boek laat ik zien hoe we de zorg weer gezond kunnen maken. Help je mij om dit boek te publiceren?

Marieke van Voorn
Marieke van Voorn
Ondernemer / Auteur

Als systemisch organisatiesocioloog draag ik bij aan helderheid over wat afspeelt in het onbewuste van mensen & organisaties die vastlopen.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • € 30 of meer
  HET BOEK

  Dankjewel, ik vind het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van mijn boek bestelt. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat je veel ideeën opdoet om toe te passen in je eigen werk.

 • € 40 of meer
  HET BOEK + PERSOONLIJKE NOTITIE

  Ik schrijf graag een persoonlijke boodschap in je boek. Leuk voor jezelf, of misschien voor degene aan wie je het boek cadeau wilt geven. Ik neem contact met je op over de tekst.

 • € 70 of meer
  EEN VOOR JEZELF EN EEN VOOR EEN VRIEND

  Wat fijn dat je mijn boek cadeau geeft aan iemand die de zorg ook een warm hart toedraagt. Ik schrijf graag een persoonlijke boodschap in beide boeken. Ik neem contact met je op over de tekst.

 • € 100 of meer
  TWEE BOEKEN + ONLINE WORKSHOP

  Bedankt voor je steun: je ontvangt niet alleen twee boeken, maar ook twee toegangskaarten voor een actieve workshop op 28 november tussen 15.00 en 17.00 uur waarin we de zeven interventies voor vitaal bestuur bespreken aan de hand van cases van deelnemers.

 • € 250 of meer
  BOEK + HIGH TEA DE LUXE

  Tijdens een high tea op 30 november in de Kroonkamer van het Berghotel nabij Amersfoort praten we over helend leiderschap en vitaal bestuur. Wees er snel bij, want er zijn slechts zeven plekken.

 • € 250 of meer
  BOEK + PERSOONLIJK COACHINGSGESPREK

  Wil je eens vrijblijvend praten over je zorgen over hoe het beter kan in de zorg en in jouw organisatie. Twijfel je over je eigen rol? Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk coachingsgesprek van anderhalf uur.

 • € 500 of meer
  CORPORATE AMBASSADEUR + LIVE WORKSHOP

  Bedankt dat je het boek wilt inzetten binnen je eigen organisatie om te werken aan het zelfhelend vermogen. Je organisatie wordt vermeld op de sponsorpagina, je krijgt 10 boeken en 1 toegangskaart voor een live middag-workshop op 29 november in de regio Amersfoort.

 • € 1.500 of meer
  CORPORATE AMBASSADEUR + MINI-CONFERENTIE ‘HELEND LEIDERSCHAP’

  Ik vind het fantastisch dat je zo'n belangrijke bijdrage wilt leveren aan het boek en aan de gezondheidszorg. Je organisatie wordt vermeld op de sponsorpagina, je krijgt 50 boeken en 2 toegangskaarten voor de exclusieve mini-conferentie op 23 november met de inzichten en ervaringen van diverse bestuurders die aan het boek meewerkten!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023