Musicalgroep met maatschappelijk hart!

een project van Amersical — Amersfoort, Nederland
Musicalgroep met maatschappelijk hart!

Muziektheatervereniging Amersical uit Amersfoort wil graag blijven bestaan!

Amersical
Amersical

Muziektheater vereniging uit Amersfoort

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Antilopen

  Dank u wel! Weer een prachtig dier uit het koninkrijk volledig aangekleed erbij en voorzien van een zender zodat de mensen achter in de zaal het kunnen verstaan. Om u te bedanken ontvangt u een door de hele cast gesigneerde groepsfoto.

 • € 10 of meer
  Hyena

  Wat fijn! Nu kunnen we een extra doosje grime aanschaffen. U krijgt onze eeuwige dank!

 • € 25 of meer
  Gnoe

  Dank u wel! Weer een prachtig dier van het koninkrijk volledig aangekleed erbij. Om u te bedanken ontvangt u een gesigneerde groepsfoto van de cast.

 • € 75 of meer
  Zebra

  Dank u wel! Weer een prachtig dier uit het koninkrijk volledig aangekleed erbij en voorzien van een zender zodat de mensen achter in de zaal het kunnen verstaan. Om u te bedanken ontvangt u een door de hele cast gesigneerde rekwisiet uit de voorstelling. Waar anderen moeten vechten om een goede plek in de zaal reserveren wij de beste plekken voor je. Je koopt zelf je kaarten en jij laat ons weten waar je graag zou willen zitten (tot een maximum van 5 kaarten).

 • € 125 of meer
  Baviaan

  Super! Met dit bedrag kunnen wij ontzettend veel doen zoals een gedeelte van de zaalhuur betalen! Als bedankje krijgt u 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze (3 of 4 juni) en een gesigneerde groepfoto van onze cast.

 • € 450 of meer
  Leeuw

  1000 maal dank! Als dank voor deze vrijgevige donatie ontvangt u 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze (3 of 4 juni) en een weekendje weg (2 nachten) in een Chalet op een prachtige camping in Appeltern (Gelderland). In te zetten in de maanden September t/m Juni. Website ter impressie: https://www.airbnb.nl/rooms/692607774483712028?source_impression_id=p3_1683466986_lRt74Q6esNF5ozRb

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023