De Verhalenvlam

een project van Rick Vechel — Sint Joost, Nederland
De Verhalenvlam

Een spel voor het hele gezin waar jullie duiken in epische verhalen met jezelf in de hoofdrol.

Rick Vechel
Rick Vechel
Verhalenverteller

Ik gebruik Dungeons & Dragons, inclusief een eigen variant, voor o.a. leesbevordering bij kinderen.

9 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Verhalen Enthousiasteling

  Held! Als tegenprestatie voor deze donatie krijg je eenmaal de Verhalenvlam. Met de regels, het knutselboek en VIER avonturen. Het eerste verhaal volgt in oktober en dan komt er uiterlijk elk kwartaal een nieuw avontuur jouw kant op. Ook wordt je naam vermeld in het regelboek :) .

 • € 10 of meer
  Fan

  Gewoon een fan van rollende dobbelstenen en lachende mensen van alle leeftijden.

 • € 25 of meer
  Liefhebbende luisteraar

  Dank je wel voor de hulp! Als tegenprestatie krijg je een introductie van het spel toegestuurd om lekker een keer aan tafel aan de slag te gaan.

 • € 50 of meer
  Het avontuur begint!

  Held. Met jouw bijdrage kan er worden gewerkt aan méér verhalen, méér tofs en help je ook al onze educatie activiteiten ❤️ . Als tegenprestatie voor deze donatie krijg je eenmaal de Verhalenvlam. Met de regels, het knutselboek en een avontuur. Ook wordt je naam vermeld in het regelboek :) .

 • € 100 of meer
  Verhalenbaas/-bazin

  Woa! Als tegenprestatie voor deze donatie krijg je eenmaal de Verhalenvlam. Met de regels, het knutselboek en ACHT avonturen. Het eerste verhaal volgt in oktober en dan komt er uiterlijk elk kwartaal een nieuw avontuur jouw kant op. Ook wordt je naam vermeld in het regelboek :) .

 • € 250 of meer
  Verhalen Verzamelaar

  Jij... moet wel de protagonist zijn ❤️ . Als tegenprestatie voor deze donatie krijg je tweemaal de Verhalenvlam. Met de regels, TWEE knutselboeken en TWAALF avonturen. En er komt een verhaal waar we samen gaan kijken hoe we jullie er in gaan verwerken. Het eerste verhaal volgt in oktober en dan komt er uiterlijk elk kwartaal een nieuw avontuur jouw kant op. Ook wordt je naam vermeld in het regelboek :) .

 • € 400 of meer
  De hoofdpersonen

  Owh, jij wilt zelf de hoofdrol? Naast alles wat je krijgt bij € 250,00, kom je ook op bezoek en duiken we samen de livestream studio in. Jij en je vrienden gaan onder leiding van mij aan de slag met een avontuur. Deze sessie wordt opgenomen (sowieso voor privé gebruik en als jullie willen ook op YouTube en Twitch onder Vechel Fantasy).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023