Hoera!! Catharina Nu - Steun de Catharina Dansparade is geslaagd!

Dankzij 71 donaties die samen € 5.032 opleverden voor Catharina Nu.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun de Catharina Dansparade

Dans samen met ons de wereld voor iedereen mooier, vrouwvriendelijker en veiliger!

Catharina Nu
Catharina Nu
Stichting

Catharina Nu staat voor zelfontwikkeling van meiden, vrouwen en de vrouwelijke kracht in iedereen, aan de hand van de legende van Catharina

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Afterparty

  Na de Dansparade op 2 juni gezellig naborrelen, praten en dansen met de artiesten en het team van de Dansparade. Ook vermelden we jouw naam in de aftiteling van de aftermovie en op de website van Catharina Nu.

 • € 10 of meer
  Wall of fame

  Van elke donatie worden wij blij, daarom vermelden we graag de namen van iedereen die dit project steunt in de aftiteling van de aftermovie én op de website van Catharina Nu.

 • € 25 of meer
  Wimpeldrager

  Met deze donatie verkrijg je status van de wimpeldrager. Met een wimpel loop je op 2 juni mee in de parade. Ook vermelden we jouw naam in de aftiteling van de aftermovie en op de website van Catharina Nu.

 • € 75 of meer
  Kijkje achter de schermen

  Een bezoek aan de repetitie van een van de artiesten die meedoet aan de parade. Ook vermelden we jouw naam in de aftiteling van de aftermovie en op de website van Catharina Nu.

 • € 100 of meer
  Workshop sevillanas

  Voor onze donateurs organiseren we een exclusieve workshop sevillanas, gegeven door Karin Elich. Een donatie van 100 euro of meer geeft toegang voor één persoon. Ook vermelden we jouw naam in de aftiteling van de aftermovie en op de website van Catharina Nu.

 • € 250 of meer
  Serenade van Fermin

  Een serenade van Fermín, dat wil je en krijg je met een donatie van 250 euro of meer. Ook vermelden we jouw naam in de aftiteling van de aftermovie en op de website van Catharina Nu.

 • € 500 of meer
  Workshop sevillanas met je vrienden

  Een workshop sevillanas voor jou en je vrienden, vriendinnen, collega's, familie, wie dan ook! De datum en plaats stemmen we samen af. Ook vermelden we jouw naam in de aftiteling van de aftermovie en op de website van Catharina Nu.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023