Hoera!! Nick de Vries - The Severing - Horror Afstudeerfilm is geslaagd!

Dankzij 25 donaties die samen € 4.000 opleverden voor Nick de Vries.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

The Severing - Horror Afstudeerfilm

Een psychologische horrorfilm over de mogelijke gevolgen van emotionele mishandeling.

Nick de Vries
Nick de Vries
Filmmaker/regisseur

Mijn naam is Nick de Vries en ik ben 27 jaar oud. Een enorme filmfanaat die houdt van het regisseren, produceren en editen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Scherm aan en kijken maar!

  Wauw, ontzettend bedankt voor deze gulle donatie! Naast dat je naam in de aftiteling komt en een persoonlijk bedankje van mij en de crew krijgt, krijg je het eindresultaat opgestuurd via een privélink die je thuis kunt bekijken!

 • € 10 of meer
  Heel erg bedankt!

  Heel erg bedankt voor je donatie! Alle beetjes helpen en door jou zijn wij een stapje dichterbij de realisatie van deze film!

 • € 20 of meer
  Credits

  Je bent een topper! Als dank zal je naam in de aftiteling komen te staan.

 • € 35 of meer
  Persoonlijk bedankje!

  Echt enorm bedankt! Naast dat je naam in de film komt, krijg je van mij, samen met minimaal één crew lid, een persoonlijk bedankje in je mailbox in de vorm van een video!

 • € 75 of meer
  Heldendaad!

  Je bent geweldig. Je zult naast de vorige rewards een poster van de film krijgen met handtekening!

 • € 100 of meer
  Het is Première tijd!

  Wauw, je bent een held... Jij krijgt van ons 2 kaartjes voor de exclusieve première van de film met cast & crew. Daar zal het resultaat met je eigen naam in de aftiteling op groot scherm te zien zijn! Ook krijg je toegang tot alle Behind the Scenes beelden en bestanden.

 • € 250 of meer
  Ongelofelijk!

  Jeetje... Ik wil je heel graag een dikke knuffel geven! Wat ben je een geweldig persoon! Je krijgt van ons een officiële merchandise item (shirt of pet) van de film. Wij zullen je daarnaast in het zonnetje zetten en je officieel bedanken in een post op Social Media met je naam, foto en eventueel het logo van je bedrijf. Uiteraard met jou toestemming!

 • € 500 of meer
  Hoofdsponsor!

  Wauw... ik heb hier geen woorden voor. Een ongelofelijk bedrag die dromen waar kunnen maken! Wij zijn jou eeuwig dankbaar! Je wordt gezien als hoofdsponsor en officiële partner.. Naast alle rewards, krijg je de mogelijkheid om je naam en/of bedrijfslogo in de aftiteling te zetten als een van de partijen die de film mede mogelijk gemaakt heeft. Deze zal een speciaal plekje krijgen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023