Terug naar simpel

een project van Wiko — Amstelveen, Nederland
Terug naar simpel

Het boek 'Terug naar simpel' laat overtuigend zien dat alles beter werkt als je het eenvoudig maakt.

Wiko
Wiko
Organisatieverbeteraar

Ik ben Wiko en ik hou van simpel. Mijn missie is mensen te laten starten met dingen simpel maken. Dat levert resultaat en plezier op.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • € 10 of meer
  ANONIEME VRIEND VAN HET BOEK

  Alle hulp is welkom, dus ik stel het erg op prijs dat je mijn boekproject wilt steunen met een bijdrage. Groot of klein, je gift en deelname worden erg gewaardeerd.

 • € 25 of meer
  HET BOEK

  HET BOEK Dankjewel, ik vind het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van mijn boek bestelt. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat je veel ideeën opdoet om simpel te denken en te doen.

 • € 40 of meer
  EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR

  Ik schrijf graag een persoonlijke boodschap in je boek. Leuk voor jezelf, of misschien voor degene aan wie je het boek cadeau wilt geven. Ik neem contact met je op over de tekst.

 • € 50 of meer
  HET BOEK VOOR JEZELF EN EEN BOEK VOOR EEN VRIEND

  Jij bent een echte vriend: super dat je mijn boek cadeau geeft aan iemand die wel wat simpel kan gebruiken!

 • € 100 of meer
  HET BOEK + DEELNAME SIMPEL SEMINAR

  In het najaar van 2023 geef ik een Simpel Seminar waarin je alles leert over de stappen die je kunt zetten om simpeler te werken. Wat je functie ook is: je ontdekt daar hoe je direct aan de slag kunt gaan binnen je eigen organisatie.

 • € 250 of meer
  HET BOEK + PERSOONLIJK ADVIESGESPREK

  Wil je een persoonlijk advies over wat jij binnen jouw organisatie kunt doen om simpeler te werken of simpele producten en diensten te ontwikkelen? Ik help je op gang tijdens een individueel Zoomgesprek. Een uur lang mag je me alles vragen wat je wilt weten.

 • € 400 of meer
  AMBASSADEUR + TIEN EXEMPLAREN + SIMPEL SEMINAR

  Je bent geweldig, je brengt de realisatie van het boek met een grote stap dichterbij. Als ambassadeur krijg je een prominente vermelding in het boek. Daarnaast ontvang je tien gesigneerde exemplaren en kun je met tien mensen deelnemen aan het Simpel Seminar.

 • € 600 of meer
  AMBASSADEUR + 25 EXEMPLAREN + SIMPEL SEMINAR

  Fantastisch! Jij wilt dat de mensen in organisatie het beste uit zichzelf halen. Daarom krijg je een prominente vermelding in het boek. Daarnaast ontvang je vijfentwintig gesigneerde exemplaren en kun je met vijfentwintig medewerkers deelnemen aan het Simpel Seminar.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023