Hoera!! Studio Stoopen - "ik ben zijn" is geslaagd!

Dankzij 41 donaties die samen € 5.035 opleverden voor Studio Stoopen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

"ik ben zijn"

"ik ben zijn" is een onderzoek naar een hedendaags beeld van mannelijkheid vanuit een queer perspectief.

Studio Stoopen
Studio Stoopen
Curator

Studio Stoopen werk als schakel tussen kunst, de maker en het publiek met als focus hedendaagse kunst over seksualiteit, seks en het lichaam

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 200 of meer
  WOOWW FANTASTISCH! DANKJEWEL

  Geweldig dat je dit fantastische bedrag hebt gedoneerd. Zodra de boeken gedrukt zijn, krijg je een gesigneerde versie van de publicatie thuis gestuurd.

 • € 10 of meer
  DANKJEWEL VOOR JE HULP

  Je zal nu via je mail op de hoogte gehouden blijven worden van nieuwe updates over het project “ik ben zijn”.

 • € 25 of meer
  HEEL ERG BEDANKT

  Je zal een gesigneerde poster van het project "ik ben zijn" krijgen. Deze zal via de post worden opgestuurd, zodra de crowdfunding compleet is.

 • € 50 of meer
  SUPER BEDANKT

  Je zal een set van 5 stickers opgestuurd krijgen. Deze worden ontworpen aan de hand van de verschillende beeldonderzoeken die getoond gaan worden in het boek “ik ben zijn”

 • € 75 of meer
  GEWELDIG! DANKJEWEL

  Je zal een set van 5 postcards opgestuurd krijgen. Deze worden ontworpen aan de hand van de verschillende beeldonderzoeken die getoond gaan worden in het boek “ik ben zijn”

 • € 100 of meer
  ONGELOOFELIJK!!! BEDANKT

  Dankjewel voor deze ongelofelijke bijdragen. Je zal een set van 5 stickers, 5 postcards en een gesigneerde poster thuis opgestuurd krijgen. De stickers en postcards worden ontworpen aan de hand van de verschillende beeldonderzoeken die getoond gaan worden in het boek “ik ben zijn”

 • € 500 of meer
  JE BENT NU DONATEUR VAN “IK BEN ZIJN”

  Niet te geloven, dankjewel voor deze super donatie. Hierdoor word je officieel donateur van het project “ik ben zijn” Je naam of logo wordt vermeld in het boek als donateur van het project en je krijgt een gesigneerde oplage van het boek thuis gestuurd, zodra deze gedrukt zijn.

 • € 1.000 of meer
  JE BENT NU TOP-DONATEUR VAN “IK BEN ZIJN”

  WOOWW dit is SUPER!!! Dankjewel voor deze fantastische donatie. Hierdoor word je officieel TOP-donateur van het project “ik ben zijn” Je naam of logo wordt bovenaan vermeld in het boek en op de Instagram @ik.ben.zijn als donateur van het project en je krijgt een gesigneerde oplage van het boek thuis gestuurd, zodra deze gedrukt zijn.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023