Hoera!! Martijn vd Griendt - Dé Jongeren Docu van Martijn van de Griendt is geslaagd!

Dankzij 171 donaties die samen € 19.492 opleverden voor Martijn vd Griendt.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Dé Jongeren Docu van Martijn van de Grie...

Help jij mee om mijn allereerste documentaire over jongeren te maken: drie super vrienden uit Eindhoven!!

Martijn vd Griendt
Martijn vd Griendt
fotograaf

Documentair fotograaf en filmmaker

25 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (11 mei) Jouw Favoriet!

  Kies jouw favoriete foto van mijn website en ik maak daar speciaal voor jou een mooie 20/30 afdruk van op prachtig fotopapier & ik signeer de foto. Kijk op martijnvandegriendt.nl en kies!

 • € 11 of meer
  EEUWIGE DANK

  Je krijgt bij deze eeuwige dank, want alle beetjes helpen!

 • € 30 of meer
  Een mooi boek: Maria I Need Your Lovin'

  Eerder maakte ik de documentaire Maria I Need Your Lovin', de film kreeg een eervolle vermelding in de debuutcompetitie van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Het bijbehorende fotoboek (dat ook weer een prijs won voor een van de mooiste fotoboeken van dat jaar) krijg je thuis opgestuurd.

 • € 45 of meer
  GESIGNEERDE FILMPOSTER

  Uiteraard ga ik een mooie filmposter voor deze film maken. Je krijgt een door de kids en mij gesigneerde filmposter thuis gestuurd!

 • € 50 of meer
  Een kaartje voor een van de exclusieve voorvertoningen in Eindhoven of Haarlem

  Als de film klaar is zullen er een aantal exclusieve voorvertoningen zijn. Het is nu nog niet duidelijk waar. Waarschijnlijk in Eindhoven. En wellicht ook in Amsterdam en/of Haarlem. Jij mag bij een van die vertoningen zijn.

 • € 75 of meer
  Foto van de jongeren

  Kies een van de drie foto's van de jongeren (zoals hiernaast afgebeeld). De foto is in formaat 20/30 op een museumkwaliteit Pearl papier afgedrukt en op de achterkant gesigneerd.

 • € 99 of meer
  DIE IS VAN MEI!!! ( 5 mei)

  Originele zwart wit foto van Ellen ten Damme die ik in 1995 maakte en zelf afdrukte in de doka. 3 stuks beschikbaar (formaat: 15 bij 19 cm afbeelding op een 20/30 vel)

 • € 100 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (9 mei) BLACK LIVES MATTER

  Deze foto maakte ik tijdens corona bij de grote demonstratie van black lives matter in Rotterdam. Een erg indrukwekkend protest. Het is een kleine afdruk (13/18) in een oplage van 10. (waarvan ik een van de laatsten hier aanbied) (voor de afbeelding zie mijn Instagram of Facebookpagina)

 • € 100 of meer
  Eeuwig in mijn film

  Voor dit bedrag kom je met je naam op de aftiteling van de film. (let op: bij TV wordt een aftiteling altijd ingekort, de gehele aftiteling zal in de bioscoopversie te zien zijn)

 • € 125 of meer
  VERRASSINGSPAKKET: TWEE ANALOGE HANDPRINTS

  Afgelopen weekend op BUY MY DARLINGS (mijn 'baby') heb ik gemerkt dat er nog steeds veel interesse is voor mijn analoge handprints uit eind jaren '90/begin jaren '00. Foto's waarvan ik de meeste (niet allemaal) zelf heb afgedrukt in de kleurendoka. Krijg nu TWEE verrassingsfoto's toegestuurd uit dat unieke, oude archief. Foto's van reizen uit de VS, van Moskou, van Israël etc. etc. Laat je verrassen en krijg twee gesigneerde handprints thuis gestuurd! (normaal 100 euro per stuk)

 • € 125 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (7 mei)

  Mijn laatste fotoboek U BEVINDT ZICH HIER, behorende bij de tentoonstelling ON/OFF die ik in 2019/2020 in het RIJKSMUSEUM had. Met de daarbij behorende foto in editie. (oplage 42) (zie updates)

 • € 150 of meer
  PORTFOLIO/COACHING GESPREK/ATELIERBEZOEK

  Ik begeleid al jaren fotografen met hun projecten door adviezen te geven, bijvoorbeeld over het maken van fotoboeken. Ook doe ik portfolio-besprekingen. Bij deze tegenprestatie spreken we af in Haarlem in mijn atelier en heb ik ruim een uur de tijd voor jou. Na afloop krijg je een van mijn fotoboeken gesigneerd mee naar huis en hoop ik dat ik je een grote stap verder heb geholpen!

 • € 175 of meer
  DIE IS VAN MEI! (1 mei)

  Met de speciale DIE IS VAN MEI actie heb ik iedere dag in mei een nieuwe tegenprestatie. Met vandaag twee analoge, handprints uit 2008 (24/30), oplage 25 genummerd en gesigneerd uit mijn fotoboek SMOKIN'BOYS SMOKIN'GIRLS (2008, over rokende jongeren). Normaal zijn de prints per stuk 125 euro. Nu BEIDE foto's voor 175 euro!!! (zie update voor de twee foto's)

 • € 175 of meer
  FOREVER in mijn film en FOREVER aan de muur

  Voor dit bedrag kom je met je naam in de aftiteling van de film. (let op: alleen in de bioscoopversie is de gehele aftiteling te zien, op TV niet) Daarnaast kun je 1 foto kiezen uit de 3 foto's van de jongeren die hiernaast in de pagina staan. (formaat 20/30, museumkwaliteit, gesigneerd)

 • € 185 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (3 mei)

  MOSKOU, 1997 Een originele (door mijzelf) afgedrukte kleurenafdruk (formaat 30/40) van een foto die ik in Moskou maakte in 1997. Een groepje soldaten op het Rode Plein. Ik liet ze poseren en deed tekens een stapje dichterbij. En zo ontstond dit drieluik. Drie kleinbeeld kleurennegatieven naast elkaar onder de vergroter. (zie update of op instagram) (foto op halen in mijn atelier in Haarlem)

 • € 225 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (4 mei)

  Met de speciale DIE IS VAN MEI actie heb ik iedere dag in mei een nieuwe tegenprestatie. Met vandaag mijn unieke foto die ik in 1996 van NOTORIOUS B.I.G. maakte in Rotterdam. Eén exemplaar uit de oplage van 25. De normale prijs is 350 euro, vandaag eenmalig voor 225 euro (ophalen in Haarlem) (formaat: 20/30, nummer 13 van 25. Canson Barita papier)

 • € 250 of meer
  ORIGINELE POLAROID MARIA

  Mijn eerste documentaire ging over het meisje Maria, tevens uit Eindhoven. Ik volgde haar op haar ontroerende zoektocht naar erkenning en (zelf)liefde. Ik sprak haar aan op het Stadhuisplein om vervolgens negen jaar polaroids en filmopnames van haar te maken. Op polaroid vanwege het unieke en tere materiaal ervan dat symbool stond voor de kwetsbaarheid van deze jonge vrouw. Een aantal van deze unieke polaroids kunnen nu voor jou zijn. En je mag ze zelf uitzoeken bij mij. Prachtig voor aan de muur!

 • € 300 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (2 mei)

  Met de speciale DIE IS VAN MEI actie heb ik iedere dag in mei een nieuwe tegenprestatie. Met vandaag drie analoge, handprints uit 1996 (formaat 30/40), Drie foto's die ik in 1996 in New York rondom WALLSTREET maakte en zelf in de z/w doka afdrukte dat jaar. (zie bij de update of op m'n instagram) De prints moeten wel zelf opgehaald worden in mijn atelier in Haarlem. Eén zo'n grote foto kost normaal 150 euro. De drie bijelkaar zijn nu eenmalig 300 euro!

 • € 350 of meer
  DE PREMIERE * MEET & GREET en MEER

  Jij mag exclusief naar DE premiere van de film, hebt na afloop een MEET & GREET met de hoofdrolspelers; je krijgt een van de 3 gesigneerde foto's (zie andere tegenprestatie), een gesigneerde filmposter & het fotoboek MARIA I NEED YOUR LOVIN'.

 • € 400 of meer
  DIE IS VAN MEI!!! (10 mei): BOEKENPAKKET

  Ik heb 10 soloboeken uitgebracht. Hassan & Hoessein, Allemaal!, Smokin'Boys Smokin'Girls, Lana This Is Not An Internship, Voor Jou XXX Stella, Exit Wounds (as if), Forever Young, Ik ben Zeventien, Maria I Need Your Lovin', U Bevindt Zich Hier. Je krijgt al deze 10 boeken. (winkelwaarde circa 470 euro) Plus je krijgt extra het fotoboekje Finding Emo dat ik met Jasper Groen maakte. En het cahier Streets Of Europe dat ik met Willem Poelstra maakte. En het zeer exclusieve cd singletje dat ik samen met Jacques Herb in de studio opnam.

 • € 500 of meer
  DIE IS VAN MEI !!! (8 mei)

  een UNIEK HERMAN BROOD pakket: met daarin het fotoboek BROOD dat ik in 2001 samenstelde als eerbetoon aan de toen net overleden Herman Brood. Plus een 5-tal bijzondere (analoge) foto's van Herman en de zijnen. Twee foto's van het wassenbeeld van Herman Brood (dat ik exclusief maakte vóór de onthulling in Madame Tussaud), een foto van Xandra Brood, Bart Chabot en manager Koos bij dat beeld. Daarnaast de allereerste foto die ik ooit van Herman maakte op het filmfestival in Utrecht in 1994. Plus een foto van Brood en Nina Hagen in Paradiso (bij de viering van 50e verjaardag van Brood/licht beschadigd) (zie instagram voor de 5 beelden)

 • € 750 of meer
  FOREVER aan jouw muur

  Voor dit bedrag mag je bij mij in m'n atelier in Haarlem een grote foto komen uitzoeken voor aan jouw muur/ of voor aan de muur van jouw bedrijf. Een foto van circa 1.20 breed bij 90 cm hoog. Een foto uit een van mijn eerdere projecten. Er is veel keus. Foto's uit FOREVER YOUNG & IK BEN ZEVENTIEN, en mijn project U BEVINDT ZICH HIER van het RIJKSMUSEUM.

 • € 1.000 of meer
  PROMINENT IN DE FILM: MET DANK AAN!

  Voor dit bedrag word je naam speciaal genoemd bij de begintitels van de film. Onder het kopje: MEDE MOGELIJK GEMAAKT door. (dit geldt alleen voor de bioscoopversie) Daarnaast krijg je een gesigneerde filmposter en de drie foto's die hiernaast staan. Uiteraard ben je ook welkom op de premiere van de film.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023