Fotoboek: De ARM Kringloopwinkels

een project van Daniëlle Moelker — Utrecht, Nederland
Fotoboek: De ARM Kringloopwinkels

Alles en iedereen is waardevol! Mensen en spullen, ondanks en dankzij hun krassen en butsen.

Daniëlle Moelker
Daniëlle Moelker
Fotograaf

Oprecht nieuwsgierig naar mensen en wat hen beweegt, fotografeer ik mensen zoals ze zijn, in hun leven zoals dat is.

5 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 95 of meer
  Twee boeken en een set met 7 ansichtkaarten

  Een boek om te houden en eentje om weg te geven: je ontvangt twee boeken! Ze worden gratis thuisgestuurd (in Nederland, daarbuiten gelden verzendkosten). Als je het leuk vindt, signeer ik de boeken of schrijf er een boodschap in. Daarbij krijg je ook de set met 7 ansichtkaarten. Enorm bedankt voor je hulp!

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Bedankt voor je hulp! Wat bijzonder dat je mij steunt in dit voor mij belangrijke project. Ik stuur je een mailtje om je te bedanken voor je steun.

 • € 20 of meer
  Filmpje: het verhaal achter een foto

  Superbedankt! Ik vertel je graag wat meer over het project. Je ontvangt een kort videofragment waarin ik een leuk achtergrondverhaal met je deel. (Je krijgt een linkje naar de video.) Verwachte levertijd: juni 2023

 • € 30 of meer
  Set met 7 ansichtkaarten

  Gaaf dat je mijn project steunt. Als dank voor je hulp, ontvang je een set met 7 ansichtkaarten, gratis thuisbezorgd. Verwachte levertijd: juni 2023

 • € 45 of meer
  Exemplaar van het fotoboek

  Bestel het fotoboek in de voorverkoop! Dan krijg je hem gratis thuisbezorgd (in Nederland, daarbuiten gelden verzendkosten). Als je het leuk vindt, signeer ik het boek of schrijf er een boodschap in.

 • € 75 of meer
  Fotoboek Special Edition (met print)

  Bedankt voor je support! Je ontvangt het fotoboek met daarbij een A5 print (keuze uit 3 foto’s, zie onderaan). Je krijgt het boek gratis thuisbezorgd (in Nederland, daarbuiten gelden verzendkosten). Als je het leuk vindt, signeer ik het boek of schrijf er een boodschap in.

 • € 145 of meer
  Special Edition met naamsvermelding (hele oplage) en print

  Bedankt voor je support! Je naam komt achterin het boek (mede mogelijk gemaakt door). Een exemplaar van het fotoboek wordt gratis thuisbezorgd (binnen Europa, daarbuiten met verzendkosten). Verder ontvang je een A5-print van een van de drie keuzefoto’s (zie onderaan deze pagina).

 • € 195 of meer
  Bedrijfslogo in het boek (hele oplage)

  Tip voor bedrijven en organisaties: laat zien dat je sociaal geëngageerd bent! Ik plaats graag je logo achterin het boek (in de hele oplage). Natuurlijk ontvang je ook een exemplaar van het boek.

 • € 275 of meer
  Rondleiding door de ARM (voor 1 of 2 personen)

  Laat je door mij rondleiden door de ARM en bekijk met eigen ogen de bijzondere wereld van de kringloop waarin mensen en spullen een nieuwe kans krijgen. Kijk bij de sorteerafdeling, de verschillende werkplekken waar spullen opgeknapt worden en snuffel rond in het warenhuis. Je krijgt uiteraard ook een exemplaar van het fotoboek. Datum in overleg.

 • € 350 of meer
  Fotoshoot

  Wil jij op de foto - met of zonder je gezin, je familie, je beste vriend(inn)en, je mede-hobby-beoefenaars of je collega’s? We plannen een fotoshoot in Utrecht of omgeving of (tegen vergoeding van reistijd en –kosten) ergens anders. Je ontvangt een ruime selectie foto’s en natuurlijk het boek. Dank je wel voor je support!

 • € 475 of meer
  Een uniek exemplaar van het boek (oplage: 1)

  Wil jij als allereerste het boek ontvangen in een unieke versie? Koop dan de “dummy”, de geprinte voorbeeldversie van het fotoboek. (Slechts 1 exemplaar.) Deze boekdummy is het resultaat van de samenwerking tussen ontwerpen Sybren Kuiper en mijzelf om tot het definitieve boek te komen. Het is een uniek exemplaar dat afwijkt van het uiteindelijke gedrukte boek. (De dummy is een eerder stadium). Als je wilt, stuur ik het nieuw gedrukte exemplaar ook naar je op.

 • € 750 of meer
  Fotolezing over sociale inclusie en circulariteit

  Wil je meer zien en horen over de wereld achter de schermen van de kringloop? Ik verzorg een lezing over mijn fotoserie. Daarbij vertel ik ook over duurzame inzetbaarheid, sociale inclusie en de circulaire economie. (Aantal toehoorders in overeenstemming met gedoneerd bedrag).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023