Hoera!! Maud, Wesley, Dennis - Beeldschoon - Documentaire over Shana is geslaagd!

Dankzij 111 donaties die samen € 6.600 opleverden voor Maud, Wesley, Dennis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Beeldschoon - Documentaire over Shana

Shana is op 22-jarige leeftijd overleden na een aanrijding door een te hard rijdende auto in Amsterdam.

Maud, Wesley, Dennis
Maud, Wesley, Dennis
Documentairemakers

Wij zijn beginnende documentairemakers, die het mooi vinden om persoonlijke verhalen te vertellen en in beeld te brengen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Speciale blijk van waardering!

  Super fijn! Om u te bedanken ontvangt u naast de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen ook een persoonlijke videoboodschap als blijk van dankbaarheid.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Door uw bijdrage zijn we al een stapje dichterbij, dat waarderen wij enorm!

 • € 25 of meer
  Beeldschone nieuwsbrief

  Bedankt voor uw bijdrage! Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen door middel van onze digitale nieuwsbrief inclusief foto's.

 • € 75 of meer
  Alvast spieken!

  Mega bedankt voor uw bijdrage! Als bedankje krijgt u naast de digitale nieuwsbrief ook als eerste een verborgen link naar de trailer.

 • € 150 of meer
  Dagje meelopen

  Wauw! Zo fijn dat u ons wilt steunen. U mag een dagje mee met een van onze draaidagen: de ultieme kijk achter de schermen.

 • € 200 of meer
  Film bekijken

  Wat een fijn bedrag! Om u te bedanken regelen wij dat u de film of thuis of wellicht in de bioscoop kunt zien!

 • € 250 of meer
  Op naar de première!

  Zo fijn dat u ons wilt helpen om van ons idee werkelijkheid te maken! Natuurlijk ontvangt u van ons de digitale nieuwsbrief, maar daarnaast willen we u ook van harte uitnodigen op onze première op 17 en 18 juni 2023 in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht. Natuurlijk mag u iemand meenemen!

 • € 500 of meer
  Een speciaal plekje in ons hart!

  Geweldig! Mede dankzij u wordt deze film werkelijkheid! Wij willen graag uw naam, bedrijf of stichting vermelden in de aftiteling van onze film. En er zullen twee kaartjes voor u klaarliggen voor onze première.

 • € 750 of meer
  Om in te lijsten!

  Bedankt voor het vertrouwen in onze film! Als blijk van ultieme dankbaarheid willen we uw naam, bedrijf of stichting in de aftiteling zetten. Daarnaast ontvangt u de originele filmposter en twee kaartjes voor de première.

 • € 1.000 of meer
  Hoofdsponsor!

  Fantastisch!!! Door uw bijdrage zien wij u nu als officiële partner van onze documentaire. Super bedankt! Uw logo komt in de aftiteling van de film en trailer en op onze filmposter. Daarnaast zijn er natuurlijk ook voor u twee kaartjes voor de première.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023