Hoera!! Chantal - PERCEPTIE - DFA Short film is geslaagd!

Dankzij 80 donaties die samen € 3.755 opleverden voor Chantal.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

PERCEPTIE - DFA Short film

Wanneer Mia haar huis ontvlucht komt ze onderweg oog in oog te staan met haar traumatische verleden.

Chantal
Chantal
Regisseur

Perceptie Short Film, 2023

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Wow! Onwijs bedankt!

  Wow! Onwijs bedankt voor jouw bijdrage. Als dank voor jouw bijdrage zullen we je op de hoogte houden d.m.v behind the scenes foto's en een nieuwe teaser! Dankjewel!

 • € 10 of meer
  Dank je wel!

  Dankzij jouw bijdrage komen wij weer een stapje dichterbij het maken van onze film. Als dank namens het team van "PERCEPTIE" zal je genoemd worden in de aftiteling en krijg je een tijdloze link van de film!

 • € 100 of meer
  Wat een topper ben je!

  Als dank voor jouw bijdrage willen wij je een unieke poster van "PERCEPTIE" gesigneerd door de regisseur en acteurs geven!

 • € 250 of meer
  Ongelofelijk!!!

  Jeetje, wat een mooie bijdrage. Wij willen jou als dank uitnodigen voor de eerste viewing van "PERCEPTIE" en sturen een persoonlijke video op!

 • € 500 of meer
  Kijk eens aan!!!

  Dankzij jouw bijdrage zijn een we een grote stap dichterbij ons doel en het maken van onze film! Om je te bedanken krijg je een speciale plek in de aftiteling en kan je drie vrienden/ en of collega's meenemen naar de viewing!

 • € 1.000 of meer
  Ons dankbaarheid is groot!

  Ongelofelijk! Je bent onze hoofd partner en we zijn je erg dankbaar. Mocht je werkbaar zijn voor een bedrijf of organisatie, stuur ons je logo op en dan zetten we deze in de film. Daarnaast ben je welkom om met vrienden of familie naar de viewing te komen! En dan als laatste, willen we jullie alvast een preview geven van de soundtrack van "PERCEPTIE" gecomponeerd door Tom Willebrords!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023