Hoera!! Astrid Moors - jouw thuis vereeuwigd is geslaagd!

Dankzij 33 donaties die samen € 6.490 opleverden voor Astrid Moors.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

jouw thuis vereeuwigd

Jouw huis als mijn muze, als inspiratiebron. Wat is het verhaal van jouw thuis?

Astrid Moors
Astrid Moors
beeldend kunstenaar

Ik schilder met acrylverf op doek. Het gaat over ritme, poëzie, orde, natuur en communicatie. Een spanningsveld tussen mens en natuur.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 150 of meer
  Een digitale tekening van jouw thuis

  Mail me een foto van jouw huis, een boom en jouw verhaal. Ik maak daar een kunstwerkje van; een digitale tekening van 15x15 cm, 300 dpi, die je kunt (laten) printen. Natuurlijk getekend in mijn stijl, met mijn persoonlijke touch, in een context van bomen. En je krijgt een uitnodiging voor het feestje. En je huis wordt een onderdeel van de documentaire. EXTRA: Eén van jullie maakt kans op een schilderij van 50x50cm van je huis (ik trek een lootje).

 • € 20 of meer
  een dikke dankjewel

  Gewoon, omdat je het project interessant vindt en je nieuwsgierig bent naar het onderzoek, de documentaire en de schilderijen. Natuurlijk hou ik jou op de hoogte van de vorderingen.

 • € 50 of meer
  Jouw thuis als kleine potloodtekening

  Wat is het verhaal van jouw huis, jouw thuis? Welke relatie heb jij met die ene boom in jouw achtertuin? Of die boom in het park dichtbij je huis? Dat kan een feelgood-story of een donkerder verhaal zijn. Jij levert input (een foto en tekst) en ik zet het in voor mijn onderzoek en de documentaire. En je krijgt een kleine potloodtekening van jouw huis!

 • € 75 of meer
  Een kijkje achter de schermen

  Je krijgt alles wat bij de "50 tegenprestatie" hoort, dus een tekening van jouw huis, plús: je komt op atelierbezoek, ziet de schilderijen in wording en we praten over het onderzoek, wat mij opvalt en waar ik tegenaan loop.

 • € 990 of meer
  Een schilderij van 90x90 cm van jouw thuis

  Top, ik ga jouw huis vereeuwigen! Wat ik dan van jou nodig heb, is een of meerdere foto's van jouw thuis én een foto van een boom of een stel bomen die een bijzondere betekenis voor jou hebben. (Zie een uitgebreide omschrijving in de tekst.) Fijn dat je mij laat schilderen! Tussentijds atelierbezoek hoort er ook bij, en achteraf een feestje natuurlijk. Dan ga ik jou verrassen met het resultaat. Ook wordt jouw huis onderdeel van het onderzoek en de documentaire.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023