Wortels

een project van Louise van den Broek — Kraggenburg, Nederland
Wortels

Een fotoboek over het verdwijnende boerenambacht en leven op het ritme van de seizoenen en het weer.

Louise van den Broek
Louise van den Broek
Fotograaf

Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van levensverhalen. Puur en authentiek zoals het leven is.

3 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Gesigneerd boek incl. verzendkosten NL

  Ontvang het boek Wortels wanneer het uitkomt als een van de eersten in de brievenbus. Verwachte publicatie: Eind november 2023

 • € 10 of meer
  Vreugdedansje

  Ontzettend bedankt! Wij zijn zo blij met jouw bijdrage dat we een vreugdedansje doen.

 • € 15 of meer
  Rondje kavelpad

  Ontzettend bedankt voor deze bijdrage! Als dank ontvang je aan het eind van de looptijd van de crowdfunding een uitnodiging voor een rondleiding waarbij wij vertellen over onze boerderij en de gewassen die we telen. De rondleiding zal in juni of juli 2023 plaatsvinden op onze boerderij aan de Kadoelerweg in Kraggenburg (Noordoostpolder Flevoland). Incl. Hapje + Drankje

 • € 35 of meer
  Prachtige fine-art print 20x30 cm

  Ontvang een prachtige fine art print als dank voor je donatie. (20x30cm) gesigneerd en genummerd. Keuze uit 4 prints. (Zie onderaan uit welke beelden je kunt kiezen).

 • € 65 of meer
  Gesigneerd boek 'Wortels' + Uitnodiging boekvoorstelling

  Je ontvangt een uitnodiging voor de boekvoorstelling waarbij onder het genot van een hapje en drankje het boek wordt gepresenteerd. Aan het eind van de avond krijg je als als eerste het boek mee naar huis. Verwachte publicatie: Eind november 2023

 • € 100 of meer
  Signed book incl. shipping U.S.A.

  Receive a signed copy of the book 'Wortels' as soon as it is published by mail. Including a English translation of the texts.

 • € 100 of meer
  Gesigneerd boek + naamsvermelding + uitnodiging boekpresentatie

  Als dank voor deze donatie krijgt jouw naam een mooie eerbetoon in mijn prachtige boek welke jij gesigneerd ontvangt. Uiteraard ontvang je ook een uitnodiging voor de boekpresentatie op een nader te bepalen locatie in de Noordoostpolder al wil ik het boek ook met liefde naar je opsturen.

 • € 150 of meer
  Gesigneerd boek + 20x30 Fine Art print + Naamsvermelding in het boek

  Als dank voor deze donatie krijgt jouw naam een mooi eerbetoon in mijn prachtige boek welke jij gesigneerd ontvangt + Daarnaast ontvang je ook een prachtige fine art print (20x30cm) gesigneerd en genummerd. Keuze uit 4 prints. (Zie onderaan uit welke beelden je kunt kiezen). Uiteraard ontvang je ook een uitnodiging voor de boekpresentatie op een nader te bepalen locatie in de Noordoostpolder (incl. hapje en drankje) al wil ik het boek met print ook met liefde naar je opsturen. (Keuze uit foto A, B, C of D)

 • € 275 of meer
  Boek + Mentoring sessie

  Ben je amateur of professioneel fotograaf en zou je graag meer willen leren over (documentaire) fotografie? Ontvang bij deze donatie een mentorsessie (bij mij thuis of online) van 3 uur cadeau. De inhoud van de mentorsessie word bepaald door jouw leerdoel. We kunnen bijvoorbeeld een al gemaakte reportage nabespreken, maar we kunnen ook samen fotograferen wanneer je je camera beter wilt leren kennen.

 • € 425 of meer
  'Moment in Time' fotoreportage + Gesigneerd boek

  Zou je zelf ook prachtige herinneringen willen van je gezin? Kies dan deze mogelijkheid en ontvang een bijzondere fotoshoot (1.5 uur) van de dagelijkse momenten die zo gewoon lijken, maar eigenlijk onvergetelijk zijn. Dit is inclusief: 1.5 uur fotografie Ruime selectie zorgvuldig nabewerkte beelden in een online privé galerij. En een exemplaar van het boek 'Wortels' natuurlijk (exclusief reiskosten)

 • € 500 of meer
  Tegenprestatie naar keuze

  Wauw, onwijs bedankt! Wil jij het unieke verhaal van jouw bedrijf vertalen naar prachtige beelden? Of wil je meerdere boeken afnemen zodat je deze kunt weggeven als relatiegeschenk? Afhankelijk van het bedrag gaan we in overleg naar een passende tegenprestatie voor jouw bedrijf, waar je echt wat aan hebt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023