Hoera!! Arjan Lienaerts - Echt? Een Opera! is geslaagd!

Dankzij 82 donaties die samen € 9.000 opleverden voor Arjan Lienaerts.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Echt? Een Opera!

Wat is een échte opera zonder échte muzikanten? Daar hopen wij niet achter te hoeven komen, dus geef gul!

Arjan Lienaerts
Arjan Lienaerts
Opera voor de 21ste eeuw

Wij zijn Florian Slangen, Arjan Lienaerts en Veerle Sanders, drie Tilburgse makers die in 2023 een gloednieuwe opera presenteren!

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  VIP arrangement

  Je krijgt twee toegangskaartjes voor Echt! een Opera? voor een voorstelling naar keuze met gereserveerde plaatsen, koffie met gebak vooraf en bubbels en luxe nootjes na afloop. Voor de echte sjieke poezen!

 • € 10 of meer
  Muzikaal bedankje

  Jij krijgt als donateur een filmpje toegestuurd waarop wij, Arjan, Veerle en Florian jou muzikaal bedanken.

 • € 35 of meer
  Toegangskaartje Echt? Een Opera!

  Met deze donatie zit je gebakken! Jij bent erbij! Je krijgt van ons een kaartje voor een van de voorstellingen in Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Amsterdam of Maastricht!

 • € 60 of meer
  2 x toegangskaartje Echt! Een Opera?

  Heb je een date? Zoek je nog een cadeautje voor je moeder? Of heb je graag extra zitruimte? Met deze donatie krijg je twee toegangskaartjes voor een voorstelling naar keuze.

 • € 65 of meer
  toegangskaartje + bladmuziek

  Naast een toegangskaartje voor een voorstelling naar keuze, ontvang jij een eenmalige exclusieve en persoonlijke uitgave van de bladmuziek van Echt? Een opera!

 • € 100 of meer
  Zangles van Veerle

  Heb jij na het zien van onze opera ook de zangmicrobe te pakken? Dan krijg je bij deze donatie een zangles van 60 minuten van operaster Veerle Sanders!

 • € 150 of meer
  Persoonlijk gedicht

  Onze tekstschrijver Florian Slangen schrijft voor jou een PERSOONLIJK gedicht. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doe of om zelf boven je bed te hangen. Na een gesprek met jou gaat Florian direct aan de slag en heb je binnen de kortste keren de tekst op je deurmat liggen.

 • € 250 of meer
  Een serenade!

  Veerle of Arjan komt een lied van jouw keuze als serenade speciaal voor jou zingen! Op een balkon, op een bedrijfsfeest of gewoon bij jou thuis. Of als verrassing voor iemand die je in het zonnetje wilt zetten!

 • € 500 of meer
  Een lied voor jou!

  Arjan en Florian schrijven voor jou een PERSOONLIJK lied. Wil jij die ene collega eens extra in de bloemen zetten of hou je het muzikaal cadeautje liever voor jezelf?

 • € 1.000 of meer
  privé huiskamer concert

  Mocht je ons voor dit bedrag ondersteunen dan krijg je daar ook wat voor terug. En wat voor iets. Veerle en Arjan verzorgen een intiem en persoonlijk huiskamer concert van ongeveer 50 minuten met zowel klassieke als wat meer moderne muziek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023