Hoera!! Naoise en Amy - THE FIETSENMAN is geslaagd!

Dankzij 63 donaties die samen € 5.055 opleverden voor Naoise en Amy.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

THE FIETSENMAN

Een documentaire die een duik neemt in de duistere kant van de Nederlandse fietsencultuur.

Naoise en Amy
Naoise en Amy
documentaire makers

Amy McAuliffe and Naoise Hallissey, co-directors and co-producers of The Fietsenman.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  DankjeBel !

  Super! Je zal na de crowdfunding een DankjeBel ontvangen die je op jou eigen tweewieler kan gebruiken. Ook ontvang je een persoonlijk bericht van ons beide !

 • € 25 of meer
  Backstage Updates

  Dankjewel voor deze mooie bijdrage. Als bedankje krijg je elke 2 weken een backstage update over de voortgang van de Film!

 • € 100 of meer
  Fiets Fan

  De DankjeBel en persoonlijk gerichte video van Naoise en Amy met een bedankje, Ook ben jij de eerste die de film kan zien door een privélink te ontvangen in Februari!

 • € 150 of meer
  Naam in de aftiteling en

  Je naam in de aftiteling Geweldig! Als particulier donateur krijg jij nu een plekje in de aftiteling van de documentaire. Ook zal je als eerste de film kunnen aanschouwen via een privé link!

 • € 250 of meer
  Première it is!

  Wow! Super! Wat een mooie bijdrage. Wij willen jou en je +1 graag uitnodigen voor de première in juni. Trek je mooiste kleren maar alvast uit je kast, tot dan!

 • € 500 of meer
  FIETS VIP!

  Onwijs bedankt! Naast een special thanks in onze aftiteling zijn jij en een +1 welkom bij de premiere in juni. Daarbij zorgen wij voor een heuse VIP-behandeling met bubbels. Genieten geblazen!

 • € 1.000 of meer
  Fietsin AMAZING!

  Wat een ongelooflijk mooie bijdrage! Wij staan helemaal versteld. Jouw bijdrage brengt de documentaire naar een nieuw niveau. We zien jou als officiële partner van The Fietsenman en zullen naast alle bovengenoemde gifts jouw naam en eventuele logo vermelden in de aftiteling en op de poster!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023