Busoni/Reger/Beethoven Gruppo Montebello

een project van Henk Guittart — Molenhoek, Nederland
Busoni/Reger/Beethoven Gruppo Montebello

Help de laatste twee CD's van Gruppo Montebello te realiseren! Met muziek van Beethoven, Busoni en Reger.

Henk Guittart
Henk Guittart
musicus/dirigent/docent

Artistiek leider Orlando Festival, dirigent Gruppo Montebello, bewerker van grote orkestwerken voor kamermuziekensemble

5 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 60 of meer
  Twee gratis CD's naar keuze van Gruppo Montebello

  Kies twee van de acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven. Na afloop van het project zal er contact worden opgenomen met de donateurs over de keuze van de CD's.

 • € 30 of meer
  Een gratis CD naar keuze van Gruppo Montebello

  Kies één van de acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven. Na afloop van het project zal er contact worden opgenomen met de donateurs over de keuze van de CD's.

 • € 100 of meer
  Drie gratis CD's van Gruppo Montebello

  Kies drie van de acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven. Na afloop van het project zal er contact worden opgenomen met de donateurs over de keuze van de CD's.

 • € 150 of meer
  Vijf gratis CD's van Gruppo Montebello

  Kies vijf van de acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven. Na afloop van het project zal er contact worden opgenomen met de donateurs over de keuze van de CD's.

 • € 200 of meer
  Zeven gratis CD's van Gruppo Montebello

  Kies zeven van de acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven. Na afloop van het project zal er contact worden opgenomen met de donateurs over de keuze van de CD's.

 • € 250 of meer
  Acht gratis CD's van Gruppo Montebello

  U krijgt alle acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven.

 • € 300 of meer
  Tien CD's van Gruppo Montebello: de officiele 8 plus twee bonus CD's

  U krijgt alle acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven. Plus een CD van Gruppo Montebello met werken van jonge Canadese componisten en een niet commercieel verkrijgbare CD uit 1994 met de studenten van Codarts, onder de naam Gruppo Montebello, met Schönberg werken: drie liederen uit de Gurrelieder, de Ode to Napoleon Buonaparte en de Serenade op.24.

 • € 500 of meer
  Alle 14 tijdens het Orlando Festival opgenomen CD's sinds 2015 plus 2 bonus CD's

  U krijgt de acht CD's van Gruppo Montebello, er zijn zeven CD's gewijd aan de Verein für musikalische Privataufführungen en een CD met werken van Van Beethoven, plus de twee bonus CD's alsmede de zes op Orlando opgenomen CD's met werk van Nederlandse componisten: Louis Andriessen, Oscar van Hemel, Hans Kox (dubbel CD) en Rudolf Escher (dubbel CD)

 • € 750 of meer
  Alle 14 CD's plus 2 bonus CD's plus een lezing bij u thuis door Henk Guittart

  U krijgt alle 14 CD's plus de twee bonus CD's, en een lezing over het repertoire van de Verein für musikalische Privataufführungen en de Gruppo Montebello met voorbeelden door Henk Guittart. De lezing duurt circa twee uur inclusief pauze, gelegenheid tot vragen stellen en discussie. Dit kan bij u thuis, of op een andere locatie in overleg. Nodig uw vrienden uit, zoveel als in de ruimte kunnen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023