Hoera!! Milton & Friends - Benefietconcert Around Christmas is geslaagd!

Dankzij 31 donaties die samen € 2.590 opleverden voor Milton & Friends.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Benefietconcert Around Christmas

Zaterdag 17 december 19.30 uur Plantagekerk in Zwolle

Milton & Friends
Milton & Friends
Opera zanger

Eric Milton & Friends

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 45 of meer
  Zangles voor uw dementerende familielid

  Onderzoek heeft aangetoond dat muziek in ons geheugen blijft. Hoe mooi als uw dementerende familielid opleeft door samen met Eric Milton op woensdagavond in zijn kantoor in Zwolle, liederen van vroeger samen te zingen

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Milton & Friends zijn u eeuwig dankbaar. Uw donatie maakt het mogelijk om mensen uit heel Nederland Around Christmas GRATIS naar dit hartverwarmende benefiet concert te laten gaan.

 • € 25 of meer
  VIP-plekken

  Breng uw favoriete elpee mee op woensdagmiddag 7 december en laat deze persoonlijk signeren door Eric Milton. Dit is hiermee uw VIP toegangsbewijs op 17 december aanstaande. Mail naar [email protected]: Vip-plekken. De Locatie en het tijdstip van deze signeer sessie wordt u hiermee bekendgemaakt. Beschikbaar: 40 speciale VIP plekken.

 • € 50 of meer
  Nationaal Doorbreken

  Eric is op zijn best als hij de Aria's van Bocelli en Puccini zingt. Gunt u het Eric en Nederland dat hij aan het populaire operatalentenjacht programma, Aria, meedoet?. Laat dan U naam achter op de lijst met namen die zijn deelname aan het programma Aria wensen.

 • € 75 of meer
  Online Zangles van Eric Milton

  Eric Milton volgt zelf al 8 jaar zangles. Nu vindt hij het erg leuk om u een zangles van 45 minuten online te geven. Zijn enthousiasme en inspiratie zullen u vrij maken om ook uw eigen stem te gaan horen en verbeteren.

 • € 125 of meer
  Personal Branding van Projectleider Annemarie

  Eric Milton wordt onder andere gesteund door loopbaancoach Annemarie Bührs. Zij biedt voor u als werknemer of ondernemer een sessie aan waarin uw personal brand aan bod komt. Een upgrade voor uw C.V, motivatiebrief en of sollicitatie vaardigheden. Waar wacht u nog op.

 • € 200 of meer
  Een eigen Thuis | Privé concert bij u thuis

  Eric Milton zal voor 4 liefhebbers een speciaal thuisconcert brengen. Laat u verrassen door Aria's van Puccini met een sprankelend verhaal daarbij. Locaties die in aanmerking komen zijn binnen een straal van 75 km rondom Zwolle.

 • € 300 of meer
  Double Hallelujah

  Hallelujah wat een feest dat U ons sponsort. Om u te bedanken zal uw bedrijfsnaam aan het einde van het concert op een groot scherm getoond worden. Op deze manier weet iedereen voor altijd dat u heeft mee geholpen aan dit project. Double Hallelujah!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023