Help MESDAMES ET MESSIEURS de bühne op

een project van Anouk Dorfmann — Enkhuizen, Nederland
Help MESDAMES ET MESSIEURS de bühne op

Wij (Martijn en Anouk) maakten een theatrale chansonvoorstelling. Met uw hulp gaan we de theaters in.

Anouk Dorfmann
Anouk Dorfmann
zangeres, theatermaker

Anouk Dorfmann speelt momenteel haar nieuwe Franse liedjesprogramma met multi-instrumentalist Martijn Bos: MESDAMES ET MESSIEURS.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Een liefdesbrief...

  U krijgt van ons een poster met, op de achterkant, een persoonlijke liefdesbrief (Frans- of Nederlandstalig)

 • € 30 of meer
  Gebabbel op de mail

  U krijgt onze versie van het lied "paroles, paroles", of wel "gebabbel, gebabbel" in uw mailbox... geluid én beeld... Oh la la!

 • € 80 of meer
  Vrijkaartjes!

  U krijgt twee vrijkaarten voor één van de voorstellingen in seizoen 2023-2024. Na afloop drinken wij, Martijn en ik, met u een drankje. En als u nou lang blijft plakken, ontmoet u misschien zelfs onze Nick!

 • € 200 of meer
  Een gepersonaliseerde ode!

  Wauw! Bedankt! Met dit soort donaties komen we steeds dichter bij ons streefbedrag. Dat verdient een ode. Wij sturen u een gezongen, gepersonaliseerde ode. Uiteraard mag dit ook ingezet worden als verjaardagskaart voor die tante die zo verzot is op Franse liederen... of op genderdiscussies...

 • € 400 of meer
  Een "zoom"-concert

  De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat we ook online leuke bijeenkomsten kunnen organiseren (hoewel ook is gebleken dat een live bijeenkomst wel degelijk anders is dan het opzetten van een dvd'tje). Als u 400 euro doneert, schiet het ontzettend op voor ons, en hijsen wij ons graag in ons optreedpak om voor u (en extra genodigden) een half uur te brengen uit ons theaterprogramma!

 • € 650 of meer
  Klop klop, een voordeurconcert

  Weet u het echt zeker? Dan vinden we u toch lief! En weet u wat? We komen dat zingen, voor uw deur. Ergens in de lente? We bellen of kloppen aan. U doet open, zet een paar stoeltjes in de deurpost en wij brengen u een concert op de stoep. Wij hebben er nu al zin in!

 • € 1.000 of meer
  Een heus huiskamerconcert

  Meent u dit? Daar zijn we even stil van... Met dit prachtige bedrag heeft u ons geholpen volgend jaar de theaters in te gaan met Nick. Om u te bedanken, komen we, met een auto vol instrumenten, bij u thuis spelen... (helaas wel zonder Nick). We zingen en spelen akoestisch, richten uw kamerlamp op ons, via de ramen komt wat natuurlijk zaallicht binnen en wij... wij komen ongelofelijk dichtbij. Durft u nog?

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022