Hoera!! Marcy Lou - Marcy Lou - Hoe Het Werkt (Albumrelease) is geslaagd!

Dankzij 99 donaties die samen € 3.675 opleverden voor Marcy Lou.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Marcy Lou - Hoe Het Werkt (Albumrelease)

Help je mee mijn eerste EP "Hoe Het Werkt" te releasen?

Marcy Lou
Marcy Lou
cabaretier/zangeres

Ik ben cabaretier en zangeres, wonend in Amsterdam. Ik maak Nederlandstalige elektropop, en schrijf cabaret over maatschappelijke thema's.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  CD "Hoe Het Werkt" + 2x ticket releaseparty

  💥 De kern van de crowfunding! My precious. Al mijn ziel en zaligheid zit erin, ik heb er 2 jaar aan gewerkt. De CD is eco friendly geperst, en heeft een prachtig artwork op de cover. Het is meer dan een CD, het is een klein kunstwerk voor in huis. INCLUSIEF TICKETS RELEASEPARTY.

 • € 15 of meer
  Ticket releaseparty "Hoe het Werkt"

  🍾 Let's CELEBRATE!! Locatie Amsterdam, 30 december vanaf 17u, meer info volgt. Klein aanloopje naar oud & nieuw, met tunes & drinks, én voorprogramma!

 • € 20 of meer
  Cd Hoe het Werkt

  💿 De cd wordt eco friendly geperst door de drukkerij Deepgroves in Leeuwarden. Cd's maken een opkomst, net als vinyl. Lekker voor in de auto, en met prachtig artwork van X. Koning!

 • € 25 of meer
  Gedichtje op maat

  🍀 Zo tof dat je deze kiest! Leuk als kadootje voor iemand of gewoon voor jezelf. Super leuk voor Sint of Kerst! Handgeschreven op duurzaam papier, bezorgd per post. Een deel van een songtekst, op instructie of laat je verrassen.

 • € 75 of meer
  2x 45 min. Gitaarles of Zangles

  🎶 Guitarists are just cooler. It's true. En je wil niet weten wat de magic is als je aan een kampvuur ineens "Fast Car" van Tracy Chapman inzet. Succes gegarandeerd. Zing jij liever de sterren van de hemel onder de douche of wil je het gewoon een keer proberen? Zingen is 80% durven en 20% talent. Alleen dat durven is soms nog een dingetje. Zingen is bevrijdend en zelfs therapeutisch! Ik help je. Locatie Amsterdam.

 • € 100 of meer
  MARCY DELUXE PAKKET

  🍄 2x ticket voor de releaseparty, meet & greet met Marcy Lou, gesigneerde CD én een gedichtje op maat.

 • € 250 of meer
  Lied op maat

  💜 Oma jarig? Zoveel jaar getrouwd? Moet het leven gevierd worden? Ik help graag met het componeren van een uniek lied speciaal voor diegene en voer het ook nog op. Muziek is emotie! Geen mooier kado dan een ervaring toch? Dat vergeet je nooit meer. (De prijs is ex reiskosten.)

 • € 500 of meer
  Optreden / Huiskamerconcert

  🎙️Met mijn cabaretvoorstelling "Waarvan Akte" stond ik al in de Kleine Komedie en ik won er de publieksprijs mee op het Griffioen Cabaretfestival 2022. Maar in intieme setting is het eigenlijk nóg bijzonderder. Ideaal voor vrouwenclubjes, mannenclubjes, tennisclubjes, golfclubjes, kaartclubjes, allerhande clubjes. Omschreven als maatschappelijk cabaret, een mix van liedjes en conferences. De prijs is ex reiskosten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023