Hoera!! Maud van den Abeelen - Het Inspiratielokaal is geslaagd!

Dankzij 56 donaties die samen € 3.499 opleverden voor Maud van den Abeelen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Het Inspiratielokaal

Help jij Maud van den Abeelen haar posters te drukken?

Maud van den Abeelen
Maud van den Abeelen
Kunstenares

Maud van den Abeelen is oprichtster van Het Inspiratielokaal. Een plek waar je inspiratie vindt in de vorm van aandachtig gemaakte posters.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Poster naar keuze (20X30)

  Als dank voor deze mooie donatie heb ik vijf posters geselecteerd waar jij er één van mag uitkiezen. De prints worden gedrukt op 350grams ongestreken papier en hebben een formaat van 20X30cm. Een waar collectors Item aangezien de posters normaal gesproken worden gedrukt in het formaat 30X40 cm. Binnenkort ontvang je een mailtje met een overzicht van de posters waar je uit kan kiezen. Nadat je me hebt laten weten welke poster ik naar jou mag verzenden, doe ik deze voor je op de post.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  Heel erg bedankt voor je donatie! Hier maak je mij heel blij mee. Ik hou je op de hoogte via Facebook en Instagram.

 • € 25 of meer
  Set van 5 ansichtkaarten

  Wat een fijne bijdrage! Speciaal voor jou heb ik 5 verschillende werken geslecteerd en deze op ansichtkaarten laten drukken. Hou je brievenbus in de gaten want binnenkort vallen ze op je deurmat.

 • € 75 of meer
  Poster naar keuze (30X40)

  Wauw! Met deze donatie help je me enorm. Om je te bedanken mag je een poster uitzoeken op mijn website. Alle prints worden gedrukt op 350grams ongestreken papier en hebben een formaat van 30X40. Binnenkort ontvang je een mailtje met voorbeelden van de posters waar je uit kan kiezen. Zodra je jouw keuze aan mij door hebt gegeven en de posters zijn gedrukt, doe ik deze voor je op de post.

 • € 100 of meer
  Twee posters naar keuze (30X40)

  Hoe moet ik je bedanken voor deze fantastische gift?! Heb jij meerdere hoekjes in huis die wel een mooie poster kunnen gebruiken? Mooi, want om je te bedanken mag je twee posters uitzoeken op mijn website. Alle prints worden gedrukt op 350grams ongestreken papier en hebben een formaat van 30X40. Binnenkort ontvang je een mailtje met de posters waar je uit kan kiezen. Zodra je jouw keuzes aan mij door hebt gegeven en de posters zijn gedrukt, doe ik deze voor je op de post.

 • € 350 of meer
  Poster op maat

  Ik ben er stil van. Wat onwijs lief dat je me zo helpt! Heel graag maak ik speciaal voor jou een poster. Binnenkort plannen we een (online) afspraak waarin we samen jouw wensen bespreken. Vervolgens ga ik aan de slag met de door jou verkregen inspiratie en laat ik het werk drukken op een poster van 30X40 cm op 350grams ongestreken papier. Mocht je de poster graag in een ander formaat willen, dan kunnen we dit samen bespreken tijdens het gesprek. Hou je mailbox in de gaten, want een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek komt snel jouw kant op!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023