Eva-Maria publiceert debuut IERLANDOGEN

een project van Eva-Maria Biss — Blankenberge, België
Eva-Maria publiceert debuut IERLANDOGEN

“Ik kon er niet van afblijven. OMG, wat in het begin voorspelbaar leek, is niet zo. Ontroerend mooi...”

Eva-Maria Biss
Eva-Maria Biss
Auteur

Eva-Maria Biss publiceert haar debuutroman IERLANDOGEN in eigen beheer. De eerste van vele romans en het begin van haar schrijverscarrière.

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 100 of meer
  Noteer quotes uit de roman in je IERLANDOGEN bullet journal

  Je ontvangt naast twee gesigneerde romans een uniek IERLANDOGEN bullet journal met bijhorende balpen. Tijdens een online meet kun je daar alvast in noteren. Tijdens deze meet lees ik voor uit IERLANDOGEN, vertel ik wat over de achtergrond en beantwoord ik je vragen.

 • € 30 of meer
  Een gesigneerde versie van IERLANDOGEN wordt de jouwe

  Een unieke, speciaal voor jou gesigneerde roman krijg je thuis toegestuurd in geschenkverpakking (of woon je niet ver, dan kom ik het persoonlijk afleveren)

 • € 60 of meer
  Een voor jou en een om iemand anders gelukkig mee te maken

  De ene lees je zelf, de andere laat je je vriend/in lezen. Daarom ontvang je twee, speciaal voor jullie, gesigneerde romans. Daarna kom je samen en deel je je leeservaringen met elkaar. Het zal de roman nog mooier maken dan hij nu al is. En ja, drink er gerust een thee, een Guinness of een whiskey bij (op eigen kosten ;-P).

 • € 250 of meer
  Al je creativiteit 'geht los': combineer lezen met kleuren en noteren

  Je krijgt een limited edition Ierlandogen Doodle colour therapy notitieboek met balpen. Hier struikelt je tong over, maar noteer dit straks met alle gemak in het Doodle boek. Je vrienden zullen jaloers zijn. By the way, 5 romans worden de jouwe.

 • € 500 of meer
  Je naam in IERLANDOGEN en een verrassingspakket

  Je wordt eigenaar van een happy IERLANDOGEN verrassingspakket, waaronder een set van 10 quotekaarten uit de roman. En uiteraard ontbreken 5 romans niet, waarin jouw naam bij het dankwoord zal staan.

 • € 1.000 of meer
  Ik kom IERLANDOGEN voorlezen en live signeren voor 25 intimi bij jou thuis

  Ik kom IERLANDOGEN voorlezen en live signeren voor 25 intimi bij jou thuis, elk ontvangt de roman. Je krijgt een reisvoucher die je bijv. kunt inzetten voor de Ierlandreis met mijn lezers begin september 2023. Jij ontvangt je eigen roman al in januari, het pakket voor je intimi breng ik mee op het moment van de 'voorleessessie unplugged'.

 • € 1.600 of meer
  Beleef IERLANDOGEN tijdens de Ierlandreis voor lezers

  We bezoeken de locaties van het boek aan de westkust van Ierland en delen onze leeservaringen n.a.v. de roman. De reis zal gepland worden in september 2023. Jouw 5 romans ontvang je al in januari 2023. Ook jouw naam wordt vermeld in het dankwoord.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023